Setřička z Ordinace Kristýna Janáčková: Čeká druhé dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Setřička z Ordinace Kristýna Janáčková: Čeká druhé dítě!

Herečka Kristýna Janáčková.
Herečka Kristýna Janáčková. (Herminapress.cz)

Do paměti televizních diváků se Kristýna Janáčková (39) zapsala především rolí zdravotní sestřičky Kristýny Tiché z Ordinace v růžové zahradě 2, která se nebyla schopna postarat o vlastní dítě. Naštěstí to je jen role, protože švagrová Ani Geislerové (44) se zanedlouho bude starat o děti dvě!

Drobná herečka se matkou poprvé stala před šesti lety. Na svět přivedla syna Luise Frederika, jehož tatínkem je hudebník Michal Škrabák (41). Zanedlouho se sestra manžela herečky Ani Geislerové stane podruhé matkou. „Už je tomu několik měsíců, co píšu deníky nejen pro Luise, ale i pro naše Mimi. Je to tak. Luis už teď je skvělej brácha a my se společně s ním nesmírně vesmírně těšíme na ten náš zázrak. Děkujeme ti za to, že sis k nám cestu našlo, dítě naše! Milované jsi už dávno, tak ať jsi i zdrávo! My šťastní jsme!“ napsala Kristýna k fotkám s těhotenským bříškem.

Ordinace v růžové zahradě 2 uvádí vzácného hosta: Do seriálu vtrhne oblíbená Lucie Borhyová!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.