Herečka Cameron Diazová: Skoční kvůli dceři s filmem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Herečka Cameron Diazová: Skoční kvůli dceři s filmem?

Cameron Diaz
Cameron Diaz (profimedia.cz)

Začátkem roku herečka Cameron Diazová šokovala fanoušky, jakmile oznámila, že se ve svých sedmačtyřiceti letech poprvé stala matkou. Nyní konečně promluvila o tom, co ji k tomuto rozhodnutí vedlo.

V show Jimmyho Fallona nejprve promluvila o tom, jak trávila s miminkem čas během karantény v první polovině roku. „Bylo to skvělé, protože jsem s ní mohla strávit každou chvíli a dívat se na to, jak rychle vlastně roste,“ nechala se slyšet Cameron.

Proč měla Bohdalová blízko k herečce týrané komunisty? A Neckářovi se komplikuje život i zdraví

Video se připravuje ...

Při rozhovoru s Naomi Campbellovou (50) se herečka svěřila s tím, proč se pro dítě rozhodla až teď, téměř na prahu padesátky. „Hodně lidí to dělá naopak. Berou se a mají děti, když jsou mladí. Já to dělám tak trochu v druhé polovině života. Jediné, co mě trápí, je, že teď musím žít tak do 107 let. Vůbec nejsem pod tlakem,“ smála se Diazová. „Mít děti v mládí je jako všechno, co děláte mladí. Prostě to uděláte. Ale v mém věku už je to vědomá volba. Musíte pro to hodně udělat,“ přiznala Cameron.

Svůj poslední film natočila herečka v roce 2013, a jak sama říká, nemá potřebu být nutně rok co rok v nových snímcích. „Jsem s tím naprosto smířená, nemusím být nutně před kamerou, což neznamená, že už nic nenatočím, jen to tak momentálně cítím,“ přiznala herečka.  

Rozchod Babčákové se snoubencem! Žilková v karanténě! A Vémolovu Lulu hledá policie!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.