»Bývalka« Jágra si žije: Kopřivová ukázala byt s mega terasou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

»Bývalka« Jágra si žije: Kopřivová ukázala vlastní byt s mega terasou!

Veronika tvrdí, že mají s Mirkem Covid
Veronika tvrdí, že mají s Mirkem Covid (instagram.com)

Randit s Jaromírem Jágrem se jí opravdu vyplatilo. Díky němu totiž začala být známá a mohla si tak vydělávat i v rámci Instagramu, kde má 132 tisíc sledujících, což není málo. V neposlední řadě jí popularita pomohla také k snazšímu rozjezdu byznysu s oblečením. Evidentně dokázala našetřit už dost!

Za peníze, které podnikavá Kopřivová vydělala především díky tomu, že randila s hokejistou Jardou Jágrem, si koupila krásný byt v Praze, u kterého nechybí obrovská terasa! Na té se bude bývalá striptérka určitě povalovat a slunit celé léto. Je to prostě pecka! „Hurááá, konečně jsem si koupila vlastní byt. Odvaha jít si za svými sny a trávit dny, svátky a víkendy prací mají smysl. Vždy jsem si přála smysluplně investovat peníze do vlastního bydlení. Je mi líto, že jsem to neudělala už dřív, ale vše má asi svůj čas. Teď mě čeká plno zařizování, vybavování, vybírání spotřebičů, nábytku, doplňku a plno dalších věci. Budu se snažit s Vámi celý tenhle proces co nejvíce sdílet...

Jágr byl skrblík? Veronika Kopřivová tvrdí: Drahé hodinky i šperky mám za své!

Video se připravuje ...

Mýho kluka si samozřejmě beru s sebou, už se těší až vše bude montovat a stěhovat dle mých představ. Mám v plánu tady bydlet tak 2-3 roky a následně byt třeba pronajímat. Jsem ráda, že tuhle radost s Vámi mohu sdílet, ne z důvodu chlubení, ale sdílené radosti a motivace. Věřte si. Běžte a tvrdě s láskou pracujte na svých snech. Vyplatí se to! Já byla v mnoha očích také jen naivní holka, která má “velké sny”. Ta holka ze všech těch svých snů dělá skutečnost a je připravena v tom pokračovat,“ napsala na Instagramu svým klasickým stylem Veronika.

Chyceno v síti - Veronika Kopřivová: Nabídky k sexu na Instagramu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
yokky
25. 10. 2020 • 13:38

Velice dulezity clanek.....zase nebudu spat­🐐🐐🐐🐐🐐🐐­🐐🐐🐐😥😥😥­😥😥😥😅😅😅­😅😅😅😅👽👽­👽👽👽👽👽👽👽

-bello-
24. 10. 2020 • 14:52

Já jí to přeju
Nehraje si na nic a nestala se z ní zmalovaná maškara.
Ze samé radosti řekla víc, než musela. Jasně, že je to ta Rezidence, kterou " zakryla", a je to 1.patro, byt 2+kk 54 m2 , terasa na jih 33 m, cena 6,5 mil.
Jo, vybrala si byt útulný, ani ne drahý, bohatě stačí.Za to pochvala !
Ale na terase se moc slunit , ani rožnit nebude.Všechny terasy jsou debilně projektované tak, že si všichni vidí dolů na sebe. Ona je až dole, sbírá pohledy pater nad sebou. Snad bude mít slušné sousedy, kteří tam nebudou plivat , házet vajgly, klepat koberečky a snad už peklo airbnb nehrozí.
Nechci jí kazit radost, ať se tam má hezky ! s Jágrem by se unudila k smrti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.