Hegerové zbyl jediný příbuzný! MILOVANÝ VNUK ALE ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Hegerové zbyl jediný příbuzný! MILOVANÝ VNUK ALE ...

Hana Hegerová
Hana Hegerová (Foto Aha! – David Malík, Karel Kopáč)

Krásných 89 let slavila ve čtvrtek Hana Hegerová alias česká Edith Piaf. Ten nejmilejší gratulant, vnuk Matouš, ji ale navštívit nemohl. Zabránil mu v tom covid-19.

Filmový producent Matouš Heger je kromě svého nevlastního bratra, který žije na Slovensku, v podstatě jediný, kdo jí z rodiny zbyl. Královna českého šansonu přežila manžela Dalibora Hegera (†80) i jediného syna Matúše (†60), který zemřel před pěti lety.

Přípitek po telefonu

Vnuk Matouš o ni pečuje, a dokonce i zastupuje všude možně, kam už bohužel nepohyblivá zpěvačka dorazit nemůže. Byl to on, kdo za ni z rukou prezidenta přebíral i vyznamenání. Ve čtvrtek si ale se svou babičkou na zdraví připít osobně nemohl. Je totiž pozitivní na covid-19. „I když má naštěstí jen lehčí průběh, k babičce pochopitelně nesmí, aby ji nenakazil. Přiťukli si tedy skleničkami alespoň symbolicky po telefonu,“ prozradil deníku Aha! rodinný přítel.

Petr Rychlý jako Hana Hegerová! Další výborné video z Tváře!

Video se připravuje ...

Je nad věcí

Hegerová nedá na svého vnuka dopustit. „Jsem tak šťastná, že ho mám. Krásně se ke mně chová i celá jeho rodina,“ řekla deníku Aha!, když před rokem slavila osmaosmdesátiny. To ještě čiperně zvedala všechny telefony. „Občas zvonění teď neslyší, anebo má telefon daleko a trvá dlouho, než se ho chopí,“ svěřil Aha! jeden z důvěrných přátel šansoniérky. „Má se ale jinak moc dobře. Na své narozeniny měla skvělou náladu, smála se a byla nad věcí. To, že za ní Matouš nesmí, protože se nakazil, samozřejmě plně chápe,“ dodal zpěvaččin přítel.

Profesor Neužil: Ať jí stále chutná víno

Na zpěvačku v den jejích narozenin myslel i její »dvorní« lékař, profesor Petr Neužil (58). „Ať má pořád dobrou náladu, chutná jí červené víno a je tady s námi ve své kondici co nejdéle,“ vzkázal oslavenkyni. „Potřebuju, aby mi i nadále kontrolovala dress code, zejména dobře přišité knoflíky na saku,“ žertoval známý kardiolog. „Taky bych si přál, aby nezapomínala na pravidelné udržovací kontroly u nás na Homolce,“ připomněl profesor Neužil.

Klavírista Malásek: Má se pořád dobře

„No jasně, že jsem paní Hegerové gratuloval. Má se dobře, pořád stejně, ani líp ani hůř, je také stejně báječná. A srdíčko prý zatím funguje,“ svěřil Aha! její dvorní klavírista Petr Malásek (56) s tím, že se zpěvačka stále pravidelně, tedy dvakrát do roka, nechává opečovávat v Rehabilitačním centru Beroun, „Ten ozdravný pobyt jí vždycky moc prospěje,“ komentuje Malásek.

Smutná zpráva pro fanoušky Hany Hegerové!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
st.rec
21. 10. 2020 • 10:48

Paní Hana Hegerová opravdu nikdy nebyla českou Piaf,byla vždy H.Hegerovou.A doporučil bych pisálkům ze všech redakcí doučování z pravopisu a gramatiky českého jazyka.Myslím že v médiích platí povinnost užívat spisovnou řeč.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.