Herec Ráž (†77): Prodávají jeho milovanou chatu! Za kolik? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Herec Ráž (†77): Prodávají jeho milovanou chatu! Za kolik?

Vladimír Ráž (†77)
Vladimír Ráž (†77) (David Malík a archiv)

Milovaná chata krále Miroslava z Pyšné princezny byla v dezolátním stavu. Dědictví po Vladimíru Rážovi (†77) koupil komik Miloš Knor (52) s manželkou Evou a nemovitosti vrátili původní lesk. Po nákladné rekonstrukci se jí ale teď musí zbavit. Prodává ji za více než pět milionů korun.

Chata se tehdy prodávala s pozemkem 3500 m² za 2 490 000 Kč. Stavení tehdy působilo jako ruina, o kterou se nikdo nestará. „Tatínek toto místo miloval a investoval do něj veškeré peníze, které jsme jako rodina měli volné,“ svěřila tehdy deníku Aha! Rážova dcera Veronika s tím, že chata 15 let chátrá a nikdo ji nenavštěvuje. „Pamatuji se, jak jsme s velkou řadou významných a slavných lidí sedávali venku u grilu,“ zavzpomínala poslední manželka Olga Rážová, která platila za vyhlášenou hostitelku.

„Okolí zdevastovali lidé, kteří tam začali chodit krást dřevo. Chce to nového majitele, který o to místo bude pečovat,“ dodala Rážová.  Jen krátce poté se rozhodl ji koupit Miloš Knor a s manželkou se pustili do několikaleté rekonstrukce. „Bylo to opravdu hodně práce, zjistili jsme, že ve studni není voda, a opravdu dlouho jsme na tom pracovali, aby se udělala nová studna. Kompletně jsme nově rozvedli elektřinu,“ popsala Aha! Eva Knorová, která se podle svých slov do místa na první pohled zamilovala. 

Jenže žádná láska netrvá věčně a chata se opět objevila v nabídce realitní kanceláře za 5,27 milionu korun. „Každá koruna, o kterou je částka navýšena, byla do této chaty investována. K prodeji nás donutila doba a situace, ve které se nacházíme. Musíme se zbavit věcí, které nutně nepotřebujeme,“ přiznal zcela otevřeně Miloš Knor. 

 Dispozice nemovitosti

Jedná se o atypickou skladbu místností rozloženou do tří nadzemních podlaží. Vstupní předsíň, ze které se dostaneme do obývacího pokoje s krbem a do vybavené kuchyně s vytápěnou podlahou. Dále do technické místnosti (bojler, čerpadlo, samostatné WC). Dřevěnými schody se přesuneme do 2. patra, kde nás čeká prostorná a světlá ložnice s přímotopy, další pokoj s kamny a nově rekonstruovaná koupelna s podlahovým vytápěním (sprchový kout, WC, umyvadlo, topný žebřík). Po dalším schodišti do 3. patra narazíme na vstup do dětského pokoje a vstup na rozlehlou terasu.

Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hufnagll
9. 10. 2020 • 13:01

Nějaký zbohatlík ji bezpochyby koupí,o to nejde.Natře na jinou barvu dveře,třeba okna a vzápětí že je to kousek od Prahy cena vyletí na 10 mega,i to bude pro spoustu "podnikatelů" pakatel. Jméno prodává

mbmb
9. 10. 2020 • 10:13

Sympatický Miloš Knor se nadřel na něčem ,prodělá a druhý se mu vychechta ,škoda toho ,velký pozemek a u Prahy ,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.