Vladimír Mišík (72): Nepůjde na Gottův pohřeb! Proč?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Vladimír Mišík (72): Nepůjde na Gottův pohřeb! Proč?!

Vladimír Mišík
Vladimír Mišík (Zbyněk Pecák)

Velmi si Karla Gotta (†80) Poslední rozloučení v katedrále sv. Víta na Pražském hradě ale Vladimír Mišík (72) vynechá. Bojí se, že by mu to zkomplikovalo léčbu. 

Kytarista vydal novou desku, ještě nedávno ale musel rušit koncerty. Těžké astma mu čím dál tím víc znepříjemňuje dny a o dalších zdravotních problémech mluví raději neurčitě. V jednom má ale jasno, na sobotní zádušní mši s Karlem Gottem určitě nedorazí. „Na pohřeb nepůjdu. Nechodím na ně rád, mám i v popisu léčby nestresovat se a být v klidu,“ nechal se slyšet.

„Ani pohřbů některých svých souputníků jsem se neúčastnil. Myslím však na něj. Uznávám ho jako velkého profesionála, ale přece jen můj hudební vkus byl někde jinde. Jako pravověrní rockeři jsme to kdysi moc neuznávali, ale ve smyslu pěveckých výkonů to bylo úžasný,“ řekl v rozhovoru pro DVTV.

Přitom v přístupu k práci si byli s Gottem svým způsobem podobní. Stejně jako Slavík se Mišík nechce vzdát fanoušků, i když mu není zrovna dobře. „Psychicky mi to pomáhá. Před koncertem si dám panáka whisky, malé pivo a léky na astma. Když už koncert běží a mě je lépe a tzv. to dám, tak je mi dobře. To je taková euforie! O to bych nerad přišel,“ dodal.

 Vladimír Mišík a jeho Variace na renesanční téma

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
10. 10. 2019 • 08:11

Velmi si Karla Gotta (†80) vážil. Poslední rozloučení .... ASPOŇ SI TO PO SOBĚ PŘEČTĚTE, NEŽ TO PUSTÍTE MEZI LIDI!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.