Vladimír Mišík (70): Má stejnou nemoc jako prezident! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Vladimír Mišík (70): Má stejnou nemoc jako prezident!

Muzikanovi dělá problémy chůze i dlouhé postávání. Proto musí občas vystupovat vsedě.
Muzikanovi dělá problémy chůze i dlouhé postávání. Proto musí občas vystupovat vsedě. (Foto Aha! – Martin Přibyl, ČTK)

Sedmdesátiny dnes slaví Vladimír Mišík (70). „Především se chystám, abych přežil a vydržel,“ říká legenda české rockové scény. Největší starosti mu totiž dělá stejná nemoc, jakou trpí i prezident Miloš Zeman (72).

„Mám neuropatii, takže špatně chodím,“ přiznal deníku Aha! Mišík, který musí při chůzi používat hůl. I na koncertech už na jevišti nestojí, ale sedí. „Je to pak snazší,“ dodává zakládající člen kapely Blue Effect. Otce zpěváka Adama Mišíka (19), který zazářil v první řadě Tváře, trápí dlouhá léta také silné astma. „Jinak se mám dobře a žiju díky mým dobrým doktorům,“ říká jubilant.

Oslava v kině
Narozeninový den letos neoslaví koncertem, jak tomu bylo v minulosti, ale v kině. „Dnes má premiéru dokument Jitky Němcové Nechte zpívat Mišíka, takže půjdu do kina, pak si dám dva panáky, pivo a půjdu domů,“ řekl Aha! se smíchem. Co je neuropatie
Neuropatie je buď vrozená, nebo může vzniknout v průběhu života vlivem infekcí, autoimunitních a metabolických onemocnění, toxických vlivů, degenerace, vitaminových a výživových deficitů či v důsledku nedostatečného cévního zásobování nervů. Projevy jsou rozmanité – od bolestivosti, brnění, pálení, svědění přes poruchy pohybu, citlivosti až po ochrnutí. Postižení autonomního nervového systému vede k narušení funkcí vnitřních orgánů. Je-li nervů postiženo více najednou, hovoříme o polyneuropatii.
Video se připravuje ...



Přečtěte si
anka
8. 3. 2017 • 21:51

proc....znam spoustu lidi pres 70,kteri chodi do prace, lyzuji, behaji,cvici a ziji zivot na plno...pravda, nekouri, nechlastaji a nesedi u tv - ale to je volba kazdeho

avina
8. 3. 2017 • 16:56

Neumíš bl.. číst?! Neuropatie je tam popsaná, ale ty máš mozek vychlastaný. Navíc, jsi dement se ZvŠ a ne VŠ, jako má prezident. Léčíš si komplex zbytečně.

ivoadler
8. 3. 2017 • 13:55

Jo, sedmdesátky, to je svinstvo. Šťasten ten, kdo nemá po 70 žádnou nemoc. Takový snad ani neexistuje. Zeman, ač starší, vypadá líp. Je vidět, že alkohol na neuropatii působí příznivě. Zvláště v počátečním stadiu.

rezacek
8. 3. 2017 • 13:49

Ne, ale má virózu.

dzery1
8. 3. 2017 • 11:44

Neurážej dědku Mišíka!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.