Obrat v případě pohřbu legendy: Rozloučení bude v ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Obrat v případě pohřbu legendy: Rozloučení bude v ...

Jiří Menzel (†82) zakázal pohřeb a... řekl Olze, co má udělat s jeho popelem!
Jiří Menzel (†82) zakázal pohřeb a... řekl Olze, co má udělat s jeho popelem! (archiv Blesku)

Změna! Veřejné poslední rozloučení se zesnulým režisérem Jiřím Menzelem (†82) nakonec, i když si to nepřál, bude. Vdova Olga Menzelová (42) tak reaguje na prosby řady jeho přátel a fanoušků.

„Jirka si veřejný pohřeb nepřál. Vím ale, že mnozí z Vás by se s ním přesto rádi nějakou formou rozloučili. Proto se v pátek 18. 9. od 10.00 do 18.00 pro Vás všechny otevřou prostory foyer Rudolfina, kde se budete moci s Jirkou rozloučit osobně,“ napsala v prohlášení zdrcená vdova.

Video se připravuje ...

Hudba a výstava

Dodala, že návštěvníci Rudolfina uslyší hudbu z filmů jejího před týdnem zesnulého muže. „Budete se moci zapsat do kondolenčních knih a před Rudolfinem si budete moci oživit vzpomínky na Jirku i jeho filmy zhlédnutím malé výstavy Rozmarná léta Jiřího Menzela,“ promluvila dále o připravené pietě. „Večer v Rudolfinu zazní v rámci festivalu Dvořákova Praha hudba jednoho z Jirkových nejoblíbenějších skladatelů, Wolfganga Amadea Mozarta,“ doplnila Olga Menzelová.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.