Zkoušená Menzelová! Nad vdovou visí Damoklův meč, víme víc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zkoušená Menzelová! Nad vdovou visí Damoklův meč, víme víc

Olga si na nové bydlení vzala vysokou hypotéku.
Olga si na nové bydlení vzala vysokou hypotéku. (Foto: Petr Novotný, Jan Tůma, archiv Blesku)

Jiřího Menzela v posledních letech trápily vážné zdravotní problémy. Ani to však jeho manželce nezabránilo plánovat společnou budoucnost. Olga Menzelová (42) se rozhodla pořídit bezbariérový dům. Na nové bydlení si vzala vysokou hypotéku.

Nemovitost koupila, aby rodina mohla trávit více času pospolu. Nové bydlení bylo přizpůsobeno zejména jejímu manželovi. „Rozhodující pro výběr domu byl dostatek prostoru a klidu. A také to, aby byl bezbariérový. Má zahradu a bazén, který pomáhá Jirkovi při rehabilitaci nohou,“ řekla tehdy Olga Blesku.

Jiří Menzel se zamýšlí nad úlohou herců a režisérů:

Video se připravuje ...

 

Menzelová si na nový dům musela sjednat hypotéku 20 milionů korun a k tomu ještě prodala byt, který měla blízko pražského Anděla. „Mám hypotéku 20 milionů, měsíční splátka je 83 tisíc,“ svěřila se.

„Musím se pořádně otáčet,“ řekla webu Extra.cz Menzelová, kterou navíc trápí i fakt, že dům vyžaduje spoustu oprav a rekonstrukcí, takže ji ještě přijde na mnohem víc peněz. Nové bydlení si bohužel oscarový režisér nestačil pořádně užít. Menzel v sobotu večer zemřel.

Berlinale uctí Menzela cenou za mimořádný přínos.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hadafan
9. 9. 2020 • 13:22

Dneska je moderní skuhrat,ještě se najde sponzor.Nemůže dát najevo ,že je ted už za vodou,to se nenosí.Zanášet uměla příkladně i fakana dotáhla,takže takové si poradí bez problému,nemám strach,zase na ně někdo skočí,nechám se překvapit ,dlouho to trvat nebude.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.