Menzelová (38) o drsné dohodě s Menzelem: A půjdu od něj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Menzelová (38) o drsné dohodě s Menzelem: A půjdu od něj!

Olga Menzelová promluvila o vztahu s oscarovým režisérem.
Olga Menzelová promluvila o vztahu s oscarovým režisérem. (Foto: Profimedia.cz)

Než se Olga Menzelová rozhodla počít dítě s jiným mužem než s vlastním manželem, uzavřeli spolu neobvyklou dohodu. Dnes už je maminkou dvou krásných dcer, a tak prozradila, jak to tenkrát bylo.

Otcem její starší dcery Aničky (7) je režisér Jaroslav Brabec. Druhou dceru Evu Marii (1) má Menzelová s manželem Jiřím Menzelem, který se původně rodičem stát nechtěl. „Jirka říkal, že děti nikdy nechce, a já si myslila, že se to zlomí, ale nezlomilo,“ vysvětlila Olga, která se tehdy rozhodla vyřešit situaci po svém.

Manželovi však od samého počátku těhotenství nic neskrývala. „Když jsem otěhotněla, tak jsem mu to okamžitě řekla. Byli jsme domluvení, že až se to stane, tak se naše cesty rozdělí. Na chvilku se skutečně rozdělily,“ přiznala Menzelová v rozhovoru pro Blesk pro ženy. Jejich odloučení však netrvalo dlouho, nežijí sice jako tradiční rodina, ale všichni jsou spokojení. „Protože miluje mě a miluje holky, tak je to tak, jak to je,“ dodala.

 



Přečtěte si
Uživatel_5570639
7. 3. 2022 • 15:22

V Bibli je napsáno: "Proto opustí muž svého otce i matku a přilne ke své ženě a stanou se jedním tělem" (Gn 1, 24) a dále pokračuje v Novém Zákoně: "Co Bůh spojil, člověk nerozlučuj!" (Mt 19, 6).
Nenašel jsem tam nikde zmínku o tom, že opustí žena otce a matku a spojí se s třemi muži...

hejhej
24. 5. 2016 • 21:45

zindula: Takovým, jako je Menzelová se říká ště.tka, bezcharakterní mrcha. Roztáhne nohy komukoliv, jenom, aby docílila svého.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.