Menzelová konečně prozradila: Jak to bylo s její druhou dcerou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Menzelová konečně prozradila: Jak to bylo s její druhou dcerou?

V kině se Anička k Menzelovi stále tulila.
V kině se Anička k Menzelovi stále tulila. (Foto herminapress.cz, ara)

Manželka oscarového režiséra Jiřího Menzela (77) Olga (37) se s těhotenstvím nepáře. Pokud chce dítě, tak si ho pořídí. Nedávno porodila druhou dceru Evu Marii a její prvorozená Anna Karolína má vytouženého sourozence. Jak tedy probíhalo druhé těhotenství?

„Hodně jsem to těhotenství tajila, abych měla klid od médií. A splnilo to svůj účel, Evička je klidné dítě, to u Aničky zdaleka tak nebylo! Opravdu si myslím, že klidné těhotenství má na dítě vliv,“ rozpovídala se Menzelová na stránkách sedmicka.tyden.cz.

Menzelová si pořídila první dceru s režisérem Jaroslavem Brabcem z jediného důvodu – starší Menzel se na potomka necítil a nechtěl se stát otcem. Jak to ale vypadá, za pár let otočil a dokonce si troufá na všechny tatínkovské povinnosti. „Jiří je bezvadnej. Dokonce hlídá, přebaluje a jezdí s kočárkem. Tuhle nedávno dokonce hlídal obě holky a psa,“ překvapila Olga. A dcerku Evičku si nemůže vynachválit. Prý je hodná, krásná a bezvadná. A co se těhotenství týče, není to žádná náhoda! „Žijeme teď a tady, a proto bylo další miminko plánované,“ uzavírá s tím, že kromě ní a manžela má ze sestry radost i její dcera Anička.



Autor:  mpa

Přečtěte si
zenina
21. 11. 2016 • 18:01

Nevím proč to všichni tak řeší.Je to jen věc těch dvou a nám po tom nic není.Když jsou takhle spokojení,tak proč ne

bobosa
6. 4. 2015 • 22:32

Hele ty píč.o...chtěl bych tě vidět tebe s parohama třeba je máš a ani o tom nevíš

bobosa
6. 4. 2015 • 22:28

Prach obyčejná K.U.R.V.A.........už v jejim ksichtu je vidět že je to štět.ka.

zzapp
6. 4. 2015 • 03:26

Já nevím, je to mrcha, no a co? Je ale chytrá a fakt pěkná, umí to s chlapama, je sexy a mává s nimi tam, kam potřebuje. Starýho blba si vzala, s jiným měla první bejby, teď má druhý bejby, je v pohodě těžce, dítka též, prachů dost ...no se vyzná! a je vysmátá. Menzel asi taky, dědek... Konečně mu, nafoukanému egoistovi, aspoň nějaká dala obrazně řečeno "lekci". Olgo, sluší ti to.

zluta.kecka
5. 4. 2015 • 15:05

Je to holt BELMEKOSRALIS, no, místní debilní šeredná zamidrákovaná podoba Pepka Vyskoč - ale ten byl hodnej, jen byl blbej.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.