Odhalené soukromí dvojnásobné mámy Menzelové (37): Její dceru uhranula žena s podivným jménem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Odhalené soukromí dvojnásobné mámy Menzelové (37): Její dceru uhranula žena s podivným jménem!

Olga Menzelová porodila teprve před devíti měsíci a už se chystá zpět do práce.
Olga Menzelová porodila teprve před devíti měsíci a už se chystá zpět do práce. (Pavel Machan,Ringier Axel Springer / Paparazzi)

Manželka slavného režiséra Olga Menzelová (37) teprve před devíti měsíci porodila svou druhou dceru Evu Marii a už se chystá zpátky do práce.

Své mateřské povinnosti bude tedy muset delegovat na někoho jiného. Vzhledem k tomu, že je ale i Jiří Menzel (77) dost pracovně vytížený, nezbývá než svěřit děti někomu jinému.


O to už má ale Olga postaráno. Má totiž profesionální paní na hlídání, kterou si prý holčičky velmi oblíbily. „Tuto paní znám léta. Pokud si Anička může vybrat, kdo ji bude hlídat, tak dá přednost Ludě před maminkou, před tatínkem, přede všemi,“ prozradila Menzelová Super.cz. Pomoci paní Ludy (pravděpodobně Ludoslavy nebo Ludomíry, pozn. red.) si Olga velice považuje, bez ní by to prý zvládala jen těžko.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.