Smutné odhalení Olgy Menzelové (37): Zůstala sama na dvě děti a psa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Smutné odhalení Olgy Menzelové (37): Zůstala sama na dvě děti a psa!

„Můj muž je v určitém věku, kdy má rád klid. A já, dvě děti a pes zrovna klid nejsme. Říká mi, že nás má rád dvakrát, když za ním přijdeme a když pak odcházíme," prozradila na svého manžela Olga.
„Můj muž je v určitém věku, kdy má rád klid. A já, dvě děti a pes zrovna klid nejsme. Říká mi, že nás má rád dvakrát, když za ním přijdeme a když pak odcházíme," prozradila na svého manžela Olga. (Foto Aha! - Jan Tůma)

Manželka Jiřího Menzela (77) Olga je produkční a zároveň dvojnásobnou mámou na plný úvazek. A na to vše je sama…

Nebo by se to tak na první pohled mohlo zdát. Ve svém bytě totiž žije pouze se svými dvěma dcerami a psem. Manželovi Jiřímu porodila před půl rokem dcerku Evu Mariu, a přesto spolu domácnost nesdílejí. Jak to tedy všechno je? Za vším stojí nekonveční postoje celé rodiny, do které patří i otec její prvorozené dcery Aničky, režisér Jaroslav Brabec (61). Olga žije s dětmi sama a tvrdí, že je to tak nejlepší, jak to může být. Ona i Anička se jak s Jiřím, tak i s Jaroslavem, se kterým má dobré vztahy, vídají kdykoliv chtějí.

„Můj muž je v určitém věku, kdy má rád klid. A já, dvě děti a pes zrovna klid nejsme. Říká mi, že nás má rád dvakrát, když za ním přijdeme a když pak odcházíme. My se vidíme, kdy chceme, kdy máme náladu, máme se rádi a nelezeme si na nervy, pomáháme si, ale myslím, že je pro mého muže přirozené, že chce být sám,“ vysvětluje Olga pro web maminka hlavní důvod oddělených domácností.

Ale situaci „nesvádí“ pouze na manžela: „Stejně tak to mám i já. Nevidím na tom nic špatně. Má to svá úskalí, například že vleču domů tašky a dítě v ruce, ale dá se to a pořád výhody bydlení sama převažují. Aspoň se nám po sobě stýská. Rozhodně se mi to zdá lepší než domácnost, kde bydlí všichni, je tam pořád dusno a nikdo nemá kam odejít.“

Nejdůležitější pro Olgu i její osudové muže je, aby byli všichni spokojení. A samozřejmě se to týká hlavně dětí: „Na nás se mnozí dívají divně, že nežijeme spolu, že mám dítě s někým jiným, že vybočujeme z normy. Ale to je celé, nic se neděje, my jsme v pohodě, nehádáme se, já mám jednoho partnera a Anička je spokojená a šťastná. To je pro mě odpověď, že to dělám dobře. Řada věcí je nekonvenčních, ale neznamená to, že jsou špatně,“ uzavírá Olga.

  



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.