Všechno je jinak! Olga Menzelová (37): Otevřeně o manželově majetku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Všechno je jinak! Olga Menzelová (37): Otevřeně o manželově majetku!

Olga Menzelová promluvila o financích.
Olga Menzelová promluvila o financích. (Foto: David Kundrát)

Mnoho lidí si myslí, že Olga Menzelová se vdávala za slavného režiséra hlavně kvůli penězům. Tomu se ona sama jen směje a možná právě proto, se rozhodla otevřeně promluvit o tom, jak to s penězi mají…

Že ji lidé vnímají hlavně jako manželku slavného Jiřího Menzela (77), jí nevadí. Pomluvy neřeší, protože už by se prý dávno musela někde oběsit, ale jednu věc se rozhodla objasnit. „Jestli Jirka něco opravdu není, tak bohatý,“ prozradila Menzelová Blesku. Podle ní si lidé myslí, že když je člověk slavný a objevuje se v televizi, je automaticky bohatý. To je ale omyl.

Menzelová se tak musí pořádně otáčet, má svou firmu, pořádá různé kulturní akce a vede nadační fond. „Odejít na mateřskou by asi bylo prima, ale nemůžu si to dovolit,“ přiznala. „Chci mít na to, abychom mohli v létě k moři, v zimě na hory… A zatím se mi to docela daří,“ dodala závěrem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.