Dvojí radost v rodině Laškové: Těší se na dvě miminka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dvojí radost v rodině Laškové: Těší se na dvě miminka!

Gabriela Kratochvílová Lašková
Gabriela Kratochvílová Lašková (Martin Hykl)

Velkou novinou se pochlubila Gabriela Lašková (30), která má každým dnem rodit. V její rodině totiž nepřibyde miminko pouze jedno, ale rovnou dvě!

Krátkovlasá moderátorka, jejíž tvář je neodmyslitelně spjatá s hlavní zpravodajskou relací na CNN Prima News, nečeká dvojčata. Těhotná je totiž i její starší sestra Jana (32). „Dlouho jsme si to tutlaly pro sebe, ale když už se nám pomalu blíží soudný den, musely jsme si ta naše mrňata v břiše zdokumentovat, dokud jsme ještě dvě v tom. Na poslední chvíli, trochu použité po narozeninové oslavě, ale spolu!“ oznámila na Instagramu Gábina.

Zprávařka Gábina Lašková na plese: Podivný účes měl dva významy!

Video se připravuje ...

A připojila k tomu společnou fotku s vtipnými popisky. Na bříška obou nastávajících matek míří šipky s popisky »bratránek« a »sestřenka«, z čehož je jasné, že Jana čeká holčičku. Obě sestry se už teď těší, až jejich děti příští rok oslaví své první narozeniny společně, během jedné velké rodinné párty. Termín porodu prý mají navlas stejný!

Těhotné Parmová a Lašková ze CNN Prima News: Může za to Bouček?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.