Jirešová a Jandová dováděly s pádlem v ruce: Jogínské stojky na prkně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jirešová a Jandová dováděly s pádlem v ruce: Jogínské stojky na prkně!

Ivana Jirešová
Ivana Jirešová (Foto: D. Kolářová, M. Rušinová)

Postavily se na hlavu! A navíc na vodě! Ivana Jirešová (43) jako zkušená jogínka zvládla stojku levou zadní, zato Marta Jandová (46) spadla do vody. Herečka a zpěvačka se totiž rozhodly, že se přihlásí na týmový závod na paddleboardech.

Jirešovou a Jandovou čeká v září velká zkouška. Na Vltavě pojedou velký týmový závod na paddleboardu, kdy na jednom mega prkně jede čtyřčlenná posádka. Společně tedy vyrazily na trénink na Slapy na pláž u přístavu, aby trochu potrénovaly, případně se naučily něčemu novému od trenérů, kteří je na závod připravují.

 

Marta Jandová: Nový koníček s manželem doprovázely hádky!

Video se připravuje ...

Jezdí celá rodina
Ve volném čase mezi jízdami trénovaly i stojky. „U vody trávíme s rodinou celé léto, máme za rohem rybník. Na paddleboardu jsme už celá rodina jako doma, i Maruška, ta už na tom umí některé triky lépe než já,“ chválí Jandová svou dceru Marušku (7). „Naučila se stojku na hlavě, viděla jsem takhle relaxovat našeho trenéra a říkám si, jéé, to je super, to musím hned zkusit,“ popisovala zpěvačka, která několikrát spadla do vody.

Má velkou praxi
To Ivana Jirešová je milovnicí jógy. Většinou na suchu, ale má tak velkou praxi a krásně vysportované tělo, že jí nedělá problém věnovat se jogínským polohám i na paddleboardu. „Ne ve všech se člověk snadno udrží, když to netrénuje. Ale sem tam nějaký ten pád do vody k tomu patří,“ dodala Ivana, kterou má s Martou před sebou ještě hodně tréninků před závody, které se konají v září.

Jandová spadla do vody
Marta Jandová chtěla po vzoru dcery Marušky a trenéra vyzkoušet stojku, což se jí podařilo, ale poté nedávala pozor a několikrát spadla do vody.

Marta Jandová otevřeně o plastikách: Nechá si zpěvačka dřív vylepšit prsa nebo víčka?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.