Tři dny po smrti Hany Krampolové (†59): Šokující výsledek pitvy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tři dny po smrti Hany Krampolové (†59): Šokující výsledek pitvy!

Jiří Krampol (82) už zná příčinu smrti milované Haničky.
Jiří Krampol (82) už zná příčinu smrti milované Haničky. (archiv Blesku)

Náhlou a nečekanou smrt Hany Krampolové (†59) nezpůsobil prasknutý vřed, jak se nejdřív domnívali lékaři. Manželka Jiřího Krampola (82) zemřela na multifunkční selhání orgánů. Tak hovoří jednoznačně výsledky pitvy.

Proč Hance nebylo už pomoci, když v pondělí večer zkolabovala, potvrdil Aha! i Krampolův manažer a fotograf Miloš Schmiedberger (72). „Na patologii se Jiří dozvěděl, že příčinou smrti bylo celkové selhání organismu. Haničce postupně odcházel jeden orgán za druhým,“ prohlásil Schmiedberger.

Krampolová se dlouhodobě potýkala se zdravotními problémy, které se dostavily kvůli dlouhodobému požívání alkoholu, jenž bohužel ještě kombinovala s prášky. „Orgány takovou dlouhodobou zátěž často nevydrží. To jsou smrtící koktejly. Začnou selhávat orgány a když selžou najednou dva důležité životní orgány, přichází smrt,“ řekl Aha! internista z Nemocnice Na Vinohradech.

Krampolovi před měsícem v Blesku: Doufali ve šťastný konec!

Video se připravuje ...

Výsledky pitvy z Ústavu patologie 1. lékařské fakulty UK a Všeobecné fakultní nemocnice v Praze velice zaskočily především Krampola. Byl totiž skálopevně přesvědčen, stejně jako záchranáři, že manželce praskl vřed na jícnu. „Bylo jí špatně. Snědla s námahou dva kousky libového masa. Najednou se zvedla, že je jí zle a že musí na záchod. Cestou padla na zem. Honem jsem ji zvedl a zkoušel jí dát umělé dýchání,“ popisuje Krampol onen tragický pondělní večer. „Nic nepomohlo, doktor mi pak řekl, že vykrvácela z toho vředu na jícnu,“ vysvětloval herec s tím, že vřed manželce už praskl jednou, v Nemocnici Na Františku jí pak museli dávat transfuze. „Tehdy ji ještě zachránili,“ komentoval.

Smrtící koktejly
Hana měla v minulosti potíže s prášky a alkoholem, které nekontrolovatelně kombinovala. Měla i velké psychické problémy, kvůli zesláblému organismu několikrát skončila v nemocnici. V roce 2017 dostala epileptický záchvat a odvezli ji do nemocnice na pražském Karlově náměstí, kde si ji nechali. Loni několikrát skončila v psychiatrické léčebně. Podle Krampola za stav jeho manželky ale nemohl alkohol, svou roli prý sehrála zranění z minulosti. Problémy prý začaly, když jí umřela maminka, na které lpěla. Do toho si rozdrtila rameno a musela na operaci.

Hana Krampolová o Jirkovi: Nestarám se o něj, musí on o mě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kristinn
7. 8. 2020 • 23:10

Ewi, ale dopriat pokoja jej mozeme, ci nie?Viem, ze nebola VIP...Vsetci mrtvi nech odpocivaju v pokoji...

kristinn
7. 8. 2020 • 12:07

Nic ine sa ani nedalo cakat.Bola to len otazka casu.Je strasne, ze si clivek nevie uvedomit, kam alko­holo­voli­ekovo­ciga­reto­va cesta vedie.Co uz...R.I.P.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.