Doležalová ze StarDance: Odhalila povolené bříško po porodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Doležalová ze StarDance: Odhalila povolené bříško po porodu

Marie Doležalová
Marie Doležalová  (Herminapress)

Předvedla tělo po dvou porodech v rouše Evině. Přestože do dokonalosti má daleko. Marie Doležalová (33) tak chtěla otevřít oči těm, kteří nejsou spokojení se svým tělem a stydí se za něj.

Dostala nabídku, aby své křivky vyfotila pro projekt na podporu žen po porodu. „No, nevyfotila, protože já se nikde ukazovat nechci. Já se za to svoje momentálně stydím,“ přiznala vítězka StarDance 2015, jaká byla její první reakce.

Maruška Doležalová: Milostné scény si užívám!

Video se připravuje ...

„Jenže mi to zůstalo v hlavě. Tohle nebyla žádná průkopnická fotka, to měl bejt vtípek, kde je jenom prst a tělo mimo záběr, jako že haha, těhotný ještě možná, ale po dvou porodech už prostě na Instagram, tělo, nesmíš. Ale pak mi to přestalo připadat vtipný,“ šla s pravdou ven herečka, která v létě 2018 přivedla na svět dcerku Alfrédu, k níž letos na jaře přibyl ještě bráška Rudolf. Záhy tak zveřejnila ne zrovna lichotivý snímek, na kterém nemá břicho samý sval, ale spíš naopak. „Ženy, milujme svá těla vždycky, nikdo jinej to za nás neudělá,“ hlásá. „Ne, že bych se viděla celej život jako ošklivá, ale vždycky mi chyběl pocit, že jsem krásná,“ dodala.

Marie Dolaželová má mikádo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.