Krutá rána pro královnu! Potupa z nečekané strany | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krutá rána pro královnu! Potupa z nečekané strany

Odhalení z nové knihy o Meghan: Obrovské porušení pravidel a neúcta vůči královně!
Odhalení z nové knihy o Meghan: Obrovské porušení pravidel a neúcta vůči královně! (archiv)

Rána z čistého nebe? V případě „megxitu“ prý ani náhodou. Dvojice ze Sussexu měla podle nové knihy Finding Freedom (Hledání svobody) plánovat odchod od královské rodiny už delší dobu. Dokonce byly ve hře i dost radikální metody.

Meghan se v královské rodině prý od začátku necítila dobře, nejspíš proto ani nezapadla. Z toho důvodu už záhy chtěla alespoň částečně ovlivnit chod zkostnatělých zvyklostí. „Harry poslal babičce a svému otci emaily a oznámil, že s Meghan došli k rozhodnutí změnit způsob, jakým pracují - chtěli ustoupit do pozadí a strávit víc času v zámoří,“ cituje britský Mirror úryvek z nové publikace Finding Freedom. „Nepopisoval to moc do detailů, protože se bál, aby informace neprosákly do médií. Zbytek chtěl s rodinou probrat osobně,“ stojí v knize podle webu Blesk.cz.

Nové informace o stavu Josefa Laufera! A smůla Gombitové. Co od Ivany nečekala?

Video se připravuje ...

Jenže ani Charles, ani královna Alžběta II. na ně prý neměli v dohledné době čas, což se Harryho i Meghan dotklo. Dokonce měli uvažovat o tom, že poruší protokol a dojedou za panovnicí přímo z letiště. To ale nakonec zamítli.

„V té době už ale cítili, že to téma připomínali za minulý rok členům královské rodiny víckrát a měli dost toho, že je nikdo nebere vážně,“ uvedl prý zdroj blízký páru. Proto Meghan a Harry nakonec oznámili odchod z monarchie po svém. A na detailech se s královnou mohli domluvit až poté, kdy už byl jejich záměr jasný. Alespoň tak to tvrdí novinka na knižním trhu a královské dvojici, od které se ale oba nakonec distancovali.

Strach lékařů: Probudí se Laufer a v jakém stavu bude? A trápení Kuklové bojující s rakovinou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.