Konec amerického snu Belohorcové: Tvrdý střet s realitou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Konec amerického snu Belohorcové: Tvrdý střet s realitou

Zuzana Belohorcová
Zuzana Belohorcová (Filip Matušinský)

Zuzana Belohorcová (44), která žije s rodinou již pár let za velkou louží, se chtěla koncem roku přestěhovat. Nyní se bude muset se svým domovem rozloučit dříve, než bylo v plánu.

Ačkoliv modelka plánovala s rodinou stěhování koncem roku, současná situace, která panuje v Americe, jim změnila plány. "Donald Trump pozastavil všechny zelené karty. Zainvestovali jsme obrovské peníze do firmy, byli jsme neustále čekatelé a modlili se, aby nám potvrdili business víza. Kvůli bezpečnosti, kvůli dětem, jsme si řekli, že změníme prostředí, že není na co čekat. To je asi hlavní věc, proč se stěhujeme, aby děti byly v bezpečí," řekla Super.cz Belohorcová.

Sexbomba Belohorcová promluvila o třetím dítěti! A s manželem staví hotel

Video se připravuje ...

Belohorcová tak po dvanácti letech opouští USA. Jejich novým domovem bude španělská Marbella. V Miami je již na prodej jejich luxusní dům, penzion, který pronajímali. "Přesuneme se do Marbelly. 4. září tam děti nastupují do velmi dobré soukromé školy. Nejdříve jsem byla zásadně proti stěhování, Miami miluju a je mým domovem, ale po zvážení jsme si řekli, že opravdu změníme prostředí," vysvětluje.

Modelka se na stěhování těší.  "Chtěli jsme destinaci s mořem, pláží, dobrým klima. A budeme  blízko rodiny. Na to se velmi těším, že se uvidíme častěji. Budou to pro nás nové začátky," dodala Belohorcová. 

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kinki
23. 7. 2020 • 17:31

Dominika G. bude mať v médiách konkurenciu, a bulvár bude mať radosť, lebo bude mať o čom písať.

tryskomys
23. 7. 2020 • 16:49

Pozor­,,bě­lořit­ka,,se vrací,aby víc plnila bulvár,nooo to bude hnus.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.