Zuzana Belohorcová ve vlnách oceánu: To je pohled! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zuzana Belohorcová ve vlnách oceánu: To je pohled!

2020 Vyzývavá Zuzana Belohorcová focení ve vlnách miluje.
2020 Vyzývavá Zuzana Belohorcová focení ve vlnách miluje. (Foto L. Žofčíková, Instagram.com)

Sexy focení na břehu Atlantiku. Ňadra jí zakrývaly jen oceánské vlny a pekelně průsvitná halenka. Zuzana Belohorcová (43) ví moc dobře, jak podráždit své obdivovatele.

Do bronzova opálená Belohorcová pózovala mezi útesy při západu floridského slunce. „Nečekala jsem, že v den odletu s Lucií nafotíme tak krásné fotky,“ pochlubila se bývalá moderátorka, která už několik let žije v Miami i se svým manželem Vlastou Hájkem (43) a dvěma dětmi Neviem (6) a Salmou (10). Ta dnes dokonce slaví narozeniny. Do rodné vlasti Zuzana často přes sociální sítě posílá dráždivé fotky svých křivek. Za ty však nemůže děkovat jen matce přírodě, ale především zručným plastickým chirurgům. Prosvítající bradavky ale jistě nenechaly žádného muže klidným. Tahle sexy čtyřicítka se rozhodně nemá za co stydět, i když více kreativity by jí neškodilo. Nahým tělem pod mokrou košilí se už chlubila několikrát.

Zuzana Belohorcová a plastikách: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
3. 2. 2020 • 09:50

Fakt nevím, proč nám média ( nejen bulvár) furt předkládají Sloveny, které nám nepatří.Snad by se jimi měli " chlubit " Slováci, ne ?! Belohorcová , Verešová, Banášová ...
Zajímalo by mě, koho v Česku zajímají, že jsou zde pořád dokola omílány jejich příhody, události, kecy!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.