Drahá »nechutnost« Belohorcové a Hájka: Co jim odsává miliony? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Drahá »nechutnost« Belohorcové a Hájka: Co jim odsává miliony?

Zuzana Belohorcová
Zuzana Belohorcová (Aha! Tůma)

Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (43) a její muž Vlasta Hájek (43) se solidně plácli přes kapsu a pořídili si v Miami penzion. Luxusní nemovitost je vyšla podle webu Nový čas přibližně na 900 000 eur. Jenže to není vše.

Zařízení slibující ubytování na vysoké úrovni si totiž žádalo velkou finanční injekci. Zuzana Novému Času prozradila, že do nového podnikání zainventovali s mužem další desetitisíce eur.

Manželé bydlí na Floridě už deset let a netají se tím, že si žijí na vysoké noze. Peníze jim teď mají plynout i z apartmánového domu v lukrativní části Miami na South Beach. Ten vyšel na pořádný balík. Čímž není myšlena jen pořizovací cena ve výši 900 000 eur. „Rekonstrukce stála okolo 100 000 dolarů. Nyní se začíná proces pronajímání, velmi se na to těšíme. Ceny se budou pohybovat od 150 do 300 dolarů (134 – 270 eur) za noc a budou záviset na sezóně. Na Silvestra to bude dražší než v září, kdy je období hurikánů,“ uvedla pro deník nyní už paní hoteliérka.

Pokud jde o dispozice luxusního penzionu, hosté tu budou mít jednopokojové byty s kuchyňkou a koupelnou, dále jeden větší jednopokojový a jeden velký dvoupokojový. „Původní plán byl, že to zvenku jen trochu předěláme. Nakonec jsme to však přebudovali komplet od fasády po zahradu, sezení. Vevnitř je nový nábytek, podlahy, nové myčky, mikrovlnky, ledničky. Byty jsou pěkné, čisté, domácké. Manžel na tom dělal dva měsíce,“ nešetřila slovy chvály Belohorcová.

Jejich plánem je pronajímat bytové jednotky na vlastní pěst. „Chceme si to menežovat sami přes sociální sítě. Vyzkoušíme si, jestli nás to bude bavit. Pokud ne, máme i jiné plány. Je tam možnost postavit čtyřposchoďový hotel, nebo si tam postavíme barák pro nás jako pro rodinu. Budeme to pronajímat půl roku a uvidíme,“ dodala.

 

 



Přečtěte si
mord
29. 7. 2019 • 04:33

Smutné je, že tahle nešťastná paní si nedokáže vydělat ani na to aby jí upravili prsa tam kde tak touží žít. Musí na to jezdit do ČR. Navoněná bída. Vidláci

illenne
28. 7. 2019 • 21:34

O tom jejich penzionu neslyším poprvé a je mi úplně jedno, co tam dělají . Je zvláštní, že žít zde nechtějí, ale rádi sem přiletí. Chvíli v Karlových Varech, v Praze. Návštěva na Slovensku u rodičů je zcela pochopitelná, to je v pořádku . Naše země je krásná a slušně se zde dá žít zvláště v případě podnikání. Ale co se divím, žít na Slovensku možná také nechtěla, proto byla dlouho v Praze, nevím, těžko říct.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.