Zuzana Belohorcová: Zpátky do Ameriky už se nedostane! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zuzana Belohorcová: Zpátky do Ameriky už se nedostane!

Zuzana Belohorcová
Zuzana Belohorcová  (instagram.com)

Už to má za pár. Zuzana Belohorcová (44) si s dětmi Neviem (6) a Salmou (10) užívá poslední chvíle na Floridě. Vůbec se ale netěší na nadcházející cestu až do Španělska. Má totiž strach z létání.

Slovenská moderátorka na svém Instagramu publikovala video, na němž zachytila jeden z posledních východů slunce, které před stěhováním uvidí. „Tohle mi bude chybět,“ posteskla si. Přestože se těší na staré přátele a nové příležitosti, z blížícího se letu nadšená není. „Od té doby, co mám děti, tak se bojím létat. Dokud jsem je neměla, nevadilo mi to,“ svěřila se Belohorcová. Situace je pro ni o to složitější, jelikož ví, že jakmile vstoupí na španělskou půdu, nedostane se zpět. Je to jedno z pravidel zavedených kvůli koronaviru.

Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu!

Video se připravuje ...

„Je to tím, že nejsme Američani. Jediný, kdo bude mít přístup zpět do Ameriky, je náš syn,“ vysvětlila. Malý Nevio se narozdíl od své sestry Salmy narodil už ve Spojených státech. Její manžel Vlasta Hájek (44) musí za oceánem vyřešit prodej jejich domu a až poté, za rodinou přiletí.

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
29. 8. 2020 • 10:53

Máte pravdu další zbytečná ženská jako ty rychlokvašky MM a Kardasianka a spol,

aveneta
29. 8. 2020 • 10:41

Koho zajímá život imigrantky Bělo­horco­vé..­..kaž­dý má svých starostí dost no jí se zadařilo žije si v luxuxu, ale i pro ní platí dvě věci...její *** smrdí a půjde do "krechtu" jako i ten nejchudší.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.