Sexbomba Zuzana Belohorcová: STĚHUJE SE NA KANÁRY! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sexbomba Zuzana Belohorcová: STĚHUJE SE NA KANÁRY!

Zuzana Belohorcová bude zářit v nejnovější řadě slovenské Tváře
Zuzana Belohorcová bude zářit v nejnovější řadě slovenské Tváře (Instagram)

Kanárský ostrov Tenerife se pomalu, ale jistě mění v sídlo českých a slovenských celebrit. Po Michalu Davidovi (60) a Alici Bendové (47) se tam nyní zabydluje také bývalá moderátorka erotického Peříčka Zuzana Belohorcová (45)!

Zatímco ona vystupovala ve slovenské Tváři, manžel Vlasta Hájek (45) jim tam v tichosti hledal nový domov. Španělská Marbella, kam se před necelým rokem složitě přestěhovali z americké Floridy i se synem Neviem (7) a dcerou Salmou (11), je zklamala.

Hogo fogo

Na jihu Španělska prý klepali kosu! „Stále tam pršelo a byla tam zima. A taky to na nás bylo moc hogo fogo,“ řekla slovenská sexbomba na adresu vyhlášeného letoviska milionářů. „Stěhujeme se na ostrov Tenerife. Vlastík už tam pro nás vše připravil. Celý náš domov už odplul trajektem i s dodávkou, kočičkami, prostě celým naším životem. Vše je zařízené,” prozradila Belohorcová a hned po příletu se pochlubila impozantním výhledem z nového domova na moře.

Třípatrová vilka

Stejně jako v Marbelle si na Tenerife nicméně zatím sehnali jen podnájem. „Máme pronajatý třípatrový dům s bazénem a s krásným výhledem na celé pobřeží. Děti se těší, už tam byly, velmi se jim tam líbilo,“ nechala se slyšet Belohorcová. „Na Tenerife je život bližší tomu miamskému. Děti chtějí být více venku, na pláži...“ dodala na vysvětlenou.

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video se připravuje ...

RÁJ ČESKÝCH CELEBRIT

Zuzka není jediná z českých celebrit, která propadla kouzlu ostrova Tenerife. Luxusní vilu si tam před pěti lety koupil hitmaker Michal David, který do ní jezdí jako na chalupu. Herečka a moderátorka Alice Bendová zase před třemi roky investovala do koupě apartmánu se dvěma ložnicemi v menším bytovém komplexu. Odhadem musela zaplatit 6 milionů korun. Poslední týdny tam trávila i herečka Mahulena Bočanová (54). Že by taky uvažovala o koupi?

Herec z Ordinace přiznal přítele. A Belohorcová opustila Miami i manžela

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
6. 5. 2021 • 05:45

Ať se odstěhuje třeba do p....e, je ale zajímavé že lidé z uměleckých kruhů brečí že nevydělávají kvůli kovidu, nemají z čeho žít a kupují si baráky v cizině, copak Vláďa Štancl ale i taková hééééérečka Bendová , Vyhulena Bočanová a další

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.