Kočovnice Zuzka Belohorcová hledá domov (UŽ ZASE) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kočovnice Zuzka Belohorcová hledá domov (UŽ ZASE)

Zuza Belohorcová už neví...
Zuza Belohorcová už neví... (Instagram)

Jedna z nejvíc sexy moderátorek nového tisíciletí opět hledá bydlení. Kde teď zapustí kořeny?

Bylo téměř jisté, že krásná rodinka ve složení úchvatné Zuzky Belohorcové (45), Vlasty Hájka (45) a jejich dvou dětí, je doma na Miami. Jenže to se rozhodli opustit. Důvodem odchodu ze země, kde se plní sny, byly prý nepokoje vyvolané hnutím Black Lives Matter. Od té doby hledají nové místo k žití... zatím bez úspěchu.

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video se připravuje ...

Zuza se z floridského Miami, kde bydlela s rodinou léta, nejprve přesunula do španělské Marbelly. Zatímco Zuzka byla ve vyhlášeném městě celkem spokojená, Vlasta se třásl doslova jak ratlík a brzy na to zahlásil přelet do teplých krajin.

Rodina tak zamířila na Tenerife, kde sice bylo teplo, ale ne klid. „Všechny byty, co jsou tu v okolí, jsou na krátkodobý pronájem, i zde vedle nás jsou turisté. Ti měli párty první večer, až do páté hodiny ráno, to byl masakr,“ objasnila důvod dalšího stěhování Zuzka pro deník Nový čas. Rodinka tak pomalu, ale jistě zase balí kufry.

Za peníze utržené z prodeje vily na Floridě by si chtěli pořídit dům v Evropě. Zatím to vypadá, že zůstanou ve Španělsku, kde se intenzivně poohlížejí po klidné lokalitě.

Zuzana Belohorcová na Miami: Koronavirus je vyhnal z luxusu! A krach byznysu!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.