Problémy s prodejem vily: Belohorcová slevila o 4 miliony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Problémy s prodejem vily: Belohorcová slevila o 4 miliony!

Luxusní bydlo Zuzany Belohorcové je na prodej
Luxusní bydlo Zuzany Belohorcové je na prodej (Instagram)

Ještě před odchodem z prosluněné Floridy zrenovovala Zuzana Belohorcová (45) luxusní vilku v Miami a nabídla ji k prodeji za v přepočtu 52 milionů korun.

Od loňského srpna se ale nenašel žádný zájemce, a tak musela moderátorka o 4 miliony zlevnit! „Necítíme se v Miami po těch protestech bezpečně, je tam obrovský rasismus vůči bílým,“ prozradila už v červenci slovenská sexbomba s tím, že se stěhují do španělské Marbelly. Tam se ale s manželem, podnikatelem Vlastou Hájkem (45), a dětmi Salmou (10) a Neviem (6) dlouho neohřáli a přesídlili na Tenerife.

Velké stěhování Belohorcové: Krize ji vyhnala z luxusního apartmánu! Vrátí se do Evropy?

Video se připravuje ...

Na ostrově jim už nic nechybí, ale vrásky jim stále dělá prodej americké nemovitosti. „Šli jsme s cenou dolů, protože se o to nechceme starat. I když to teď prodáváme levněji, pořád jsme na tom dobře a vychází to fajn. Na druhou stranu víme, jak koupit něco super na Tenerife, takže jsme se rozhodli snížit cenu tam a za super cenu si koupíme něco tady,“ vysvětlil Hájek.

Herec z Ordinace přiznal přítele. A Belohorcová opustila Miami i manžela

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.