Tajemství černé krabičky Havlové... a pikantnosti z premiéry filmu HAVEL | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tajemství černé krabičky Havlové... a pikantnosti z premiéry filmu HAVEL

Dagmar Havlová na premiéře filmu Havel
Dagmar Havlová na premiéře filmu Havel (Blesk:foto CNC: Marek Patek Pavel Machan)

Slavnostní premiéru filmu Havel si nenechala ujít ani Dagmar Havlová (67). Při příchodu do kina Lucerna držela v ruce tajemnou černou krabičku s emblémem svého manžela.

Všechny zajímalo, co asi ukrývá. „Je v ní přívěsek pro pana režiséra Horáka s Vaškovým jménem,“ prozradila deníku Aha! bývalá první dáma. S filmem, který zachycuje bouřlivé disidentské období Václava Havla, byla spokojená. „Líbil se mi moc. Oživila jsem si ty věci, které mi Vašek vyprávěl a které jsem já přímo neprožila. Je potřebné, aby vznikaly podobné filmy, lidé někdy zapomínají,“ řekla Havlová. Na to, že je představitel titulní role Viktor Dvořák (40) jejímu zesnulému manželovi hodně podobný, se jen zdvořile usmívala. A na dotaz, zda by ho tedy nechtěla domů, se už smála otevřeně.

Tajemství krabičky odhaleno! Byl v ní přívěšek ve tvaru srdce.

Geislerová: Šperky za miliony

Představitelka Olgy Havlové (†62) musela točit ve skromném oblečení, které Havlova první žena nosila. Na slavnostním uvedení filmu si to Aňa Geislerová (44) pěkně vynahradila. Přišla v bílé róbě z dílny návrhářky Táni Kovaříkové a zdobila ji sada šperků Clash Cartier. Jde o náhrdelník, náušnice, prsten a dva náramky, vše z růžového zlata osázeného diamanty.

Geislerová jako Olga Havlová: Holka ze Žižkova, která působila jako královna

Video se připravuje ...

Prsten – 211 300 Kč Náramek – 1 137 086 Kč

Náramek – 164 920 Kč Prsten – 149 007 Kč

Náhrdelník - 157 000 Kč

Náušnice - 97 000 Kč

Kohák: Líbačka v páternosteru!

Páternoster probudil v Jakubu Kohákovi (45) něhu i vášeň. Zcela se oddal líbání s vlastní ženou Barborou. Před pěti lety takhle žhavě líbal moderátorku Danielu Písařovicovou (41) s tím, že se s ní pouze normálně loučí. Režisér, herec a známý recesista má evidentně rád tělesný kontakt. V těsných kabinkách obzvlášť...

Bára Seidlová ve filmu Havel

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.