Babišovi rozčílili Čechy: „NASR*T!“ vzkazují premiérovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Babišovi rozčílili Čechy: „NASR*T!“ vzkazují premiérovi

Premiér Andrej Babiš s manželkou Monikou.
Premiér Andrej Babiš s manželkou Monikou. (Instagram)

Kvůli Monice Babišové si premiér Andrej Babiš vyslechl nejeden drsný komentář. Čechům totiž neustále vštěpuje do hlavy to, ať nejezdí do zahraničí kvůli zdraví a také to, ať podporují českou ekonomiku tím, že budou utrácet peníze právě v Čechách. Monika si jeho rady k srdci moc nevzala a vyrazila do zahraničí.

 „Zůstaňte doma v Česku, protože je tu bezpečno. Jezte v Česku, ubytujte se v Česku, kupujte česká jídla, kupujte české zboží. Je velice důležité, abychom podpořili náš cestovní ruch,“ hlásal Andrej Babiš českým občanům. Lidé by tak očekávali to, že Babiš i jeho rodina budou »dovolenkovat« také jen v Česku a nebudou provokovat. Monika Babišová však vyrazila na dovolenou do Chorvatska a způsobila mega rozruch.

Vždy dokonalá Babišová tentokrát přestřelila! Co to má na zádech?

Video se připravuje ...

„Takhle tedy vypadá podpora českého cestovního ruchu. Premiérova žena si jezdí do Chorvatska utrácet prachy, které její manžel u nás nakradl,“ napsal podle extra.cz jeden z uživatelů sociálních sítí a další se přidali.  „Hlavně že do zahraničí nemáme jezdit, aby se utrácely peníze v ČR. NA***T!!“zněl další z mnoha komentářů mířených proti Babišovi a jeho ženě.

Andrej Babiš vyšupal Moniku dvoumetrovou pomlázkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Zdeňka Průchová
1. 7. 2023 • 17:44

Zcela zbytečné zprávy

george1957
26. 7. 2020 • 08:51

Mě nikdo nerozčílil a ani nevím proč bych se měl rozčilovat.Jedině bych se mohl rozčílit nad tím pitomcem,který napsal o Babišovi,že za ukradené peníze jezdí do zahraničí.Tak to je pitomec nejvyššího kalibru a já být Babiš,tak to skončí u soudu a tak ten blb může potom koktat ty jeho nesmysly.A AHA to ještě zveřejní! Blbější,než jsme mysleli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.