Poslední vzkaz Kelly (†57) patřil Travoltovi: Rakovinu tajila, lásku nikoli... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Poslední vzkaz Kelly (†57) patřil Travoltovi: Rakovinu tajila, lásku nikoli...

Poslední vzkaz Kelly Prestonové (†57) patřil Johnu Travoltovi.
Poslední vzkaz Kelly Prestonové (†57) patřil Johnu Travoltovi. (Foto Reuters, Instagram)

S rakovinou prsu bojovala herečka Kelly Prestonová (†57) tajně dva roky, s láskou k manželovi Johnu Travoltovi (66) se ale netajila nikdy a své city mu vyznávala i veřejně. I poslední vzkaz, který na sociální síť pověsila 22. června, patřil jemu: „Všechno nejlepší ke Dni otců tomu nejlepšímu otci, kterého znám, milujeme tě.”

To napsala pod snímek, na kterém se šťastně usmívá společně s Johnem, jejich dcerou Ellou Bleu (20) a synem Benjaminem (9), jehož mu povila až nedlouho před padesátkou, aby aspoň trochu vybředl z temných myšlenek po předčasné smrti syna Jetta (†16) v roce 2009. „Já miluju vás všechny!“ odpověděl jí Travolta. Snímek ale nebyl aktuální, podle všeho pocházel už z listopadu 2019.

Smrtí Prestonové, která naposledy vydechla v neděli, každopádně skončilo jedno z nejdelších a nejšťastnějších manželství v Hollywoodu. Letošní září by pár společně oslavil 29. výročí svatby. Svou lásku k Travoltovi vyjádřila vzkazem na sociálních sítích i při příležitosti 28. výročí: „Dal jsi mi naději, když jsem se cítila ztracená, miloval jsi mě trpělivě a bezpodmínečně, rozesmál jsi mě víc, než kdo kdy dokázal,” napsala na Instagram loni v září. Pár se poprvé setkal na natáčení tanečního filmu Experti (1988), v roce 2018 však herečka prozradila, že spolu tančí dodnes. Spolu se objevili v několika filmech, naposledy před dvěma lety ve snímku Gotti, kde si zahráli manželský pár mafiánů...

Rodinné tragédie

Smrt manželky není první tragédie, která slavného herce z Pomády potkala. Rakovina prsu mu vzala již jednu přítelkyni – herečka Diana Hylandová (†41), která byla o 18 let starší než Travolta, zemřela v roce 1977. V roce 2006 navíc přišel o autistického syna Jetta (†16), který zemřel v důsledku zákeřné Kawasakiho choroby, když při záchvatu upadl v koupelně a uhodil se do hlavy o vanu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.