BABIŠ VOLÁ STRACHA! Myslel jsem, že si dělá srandu Čtvrtníček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

BABIŠ VOLÁ STRACHA! Myslel jsem, že si dělá srandu Čtvrtníček

Jiří Strach s hvězdami Anděla páně.
Jiří Strach s hvězdami Anděla páně. (Foto: Martin Přibyl, Martin Hykl, Marek Pátek, ara)

Režisérovi Anděla páně telefonoval předseda vlády České republiky. Co mu chtěl tak důležitého? Budete se divit!

„Na ministerstvu zahraničí v průběhu koronavirové krize přistála  nóta ze San Marina. Bylo to spíš zoufalé volání o pomoc, o němž  jsem se dozvěděl. Koronavirus je tam zastihl naprosto nepřipravené," vzpomíná Jiří Strach v magazínu Téma s tím, že hned rozjel po sociálních sítích sbírku. 

Video se připravuje ...

„Volal jsem k vůli tomu i kamarádovi, který má kontakty v těch nejvyšších patrech, jestli by mi poradil, co by se dalo udělat. On na to: „Počkej, napíšu premiérovi. Dám mu tvoje číslo a on se ti možná ozve." Moc jsem tomu nevěřil. Za tři hodiny mi však volal Babiš. Nejdřív jsem si myslel, že si ze mě dělá strandu Čtvrtníček. Ale ne. Velmi rychle si všechno nechal vysvětlit a řekl mi, že to proberou s Hamáčkem a Petříčkem přes víkend. A v pondělí to skutečně schválili na vládě," překvapuje režisér  a dodává, že následně do San Marina odjely tři palety pomoci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janakveton
2. 7. 2020 • 21:59

S takovým Strachem bych se, být premiérem Babišem, vůbec nebavila! A vůbec! Dlouho o něm nebylo slyšet a najednou ho mám tady pořád plnej mobil! Ať si někam zaleze, modlí se k tomu svýmu Pánu Bohu a dá pokoj skušnejm lidem!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.