Čtvrtníček skončil na kapačkách: Jste jako v sudu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Čtvrtníček skončil na kapačkách: Jste jako v sudu!

Petr Čtvrtníček
Petr Čtvrtníček (Repro YouTube)

Jste jako v sudu a topíte se! Tak vyjádřil Petr Čtvrtníček (56) své pocity při boji s koronavirem. Týden si poležel na kapačkách a teď poprvé otevřeně o nemoci promluvil.

„Teď je to daleko nebezpečnější a nikdo si to neuvědomuje, na jaře se respektovala nařízení, a teď to všichni bojkotují a hrají si na revolucionáře,“ popsal, jak vidí současnou situaci. Nejdříve si myslel, že je to jen klasické nachlazení ze změny teplot a přepracování. Pak se ale nemoc rozjela a skončil na JIP v motolské nemocnici.

Moje svoboda: Petr Čtvrtníček

Video se připravuje ...

„Říkal jsem si, že jsem nastydnul, pak to člověka vezme do nějakých kleští a vypadá to jako hodně pitomá chřipka, nemůžete dýchat, jste jako v sudu, když se topíte,“ popisoval průběh nemoci . „Když si vezmete, kolik lidí je připojeno na umělou ventilaci, tak jsem tam přišel jako celkem zdravej člověk, akorát jsem nemohl pořádně dejchat,“ řekl v rozhlasovém podcastu Vinohradská 12. „Dobře mi určitě nebylo, ale měl jsem jenom kyslík, tyčinky do nosu a postupem času se to zlepšovalo,“ dodal oblíbený herec.

Umřel mu kamarád

Virus ho tragicky zasáhl už na jaře. „V dubnu na to umřel kamarád, měl nemocné srdce, ale byl to čistej vostrej covid v té nejhorší podobě a já věděl, že to není žádná legrace,“ svěřil se.

Moje svoboda Petra Čtvrtníčka: Prezident i premiér jsou kundy!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.