Karel Zima: Bohdalovou vezl na kafe 220 kilometrů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Karel Zima: Bohdalovou vezl na kafe 220 kilometrů

Karel Zima překvapil svou mámu návštěvou její oblíbené herečky, na kafe ji vezl 220 kiláků.
Karel Zima překvapil svou mámu návštěvou její oblíbené herečky, na kafe ji vezl 220 kiláků. (facebook)

Že je Karel Zima (48) je velký šprýmař, jeho okolí dobře ví. Však také často září v komediálních rolích. I když se ale vypnou kamery, Zima překvapuje své blízké nečekanými kousky, které jim vykouzlí úsměv na tváři. Své mamince domů do Liberce z ničeho nic přivedl Jiřinu Bohdalovou (89).

I když herec známý z oblíbených seriálů Slunečná a Temný Kraj žije v Praze, svou mámu Marcelu pravidelně navštěvuje v rodném městě. A tentokrát nejel těch 110 kilometrů z Prahy na sever sám. „Říkám dneska mamce u nás v Liberci na sídlišti, že jsem přijel s jednou kámoškou na kafe a že nevím, jestli ji zná,“ pochlubil se Karel Zima na svém facebookovém profilu. „Která, Karlíku?“ ptala se ho, ale on jí dopředu nic neřekl. Slavnou herečku rovnou přivedl před práh jejich domu.

 Jiřina Bohdalová (88) trpí kvůli novému pořadu.

Video se připravuje ...

„Zpoza dveří vypadla schovaná Bohdalka. Hele, jako by se znaly od války,“ popsal herec společné setkání herecké legendy a nejdůležitější ženy svého života, která ho před téměř padesáti lety přivedla na svět. „Za tohle překvápko mě pak mamka, podle mě vědomě, nechala asi po roce vyhrát ve scrabblu...“ dodal se smíchem herec, jenž vezl Jiřinu Bohdalovou na kávičku 220 kilometrů. Tolik měří cesta z Prahy do Liberce a zpět.

Potlesk ve stoje pro Bohdalovou s Kňažkem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.