Zima z Temného kraje s dětmi o sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zima z Temného kraje s dětmi o sexu!

Karel Zima si s dětmi klidně popovídá úplně o všem.
Karel Zima si s dětmi klidně popovídá úplně o všem. (Foto Daniel Černovský, Zbyněk Pecák, Martin Hykl, Petr Novotný, Dana Kolářová, Martin Pekárek, Ladislav Křivan, Facebook)

Hvězda seriálů Temný kraj nebo Pustina Karel Zima (45) je dvojnásobným otcem. Razí velmi liberální výchovu. Děti považuje za parťáky a žádné téma tudíž není tabu.

„S tátou se můžeme bavit o čemkoli. A kdyby měl táta problém mluvit o sexu, znamenalo by to, že je s ním něco špatně. Že má nějakou nevyléčitelnou nemoc nebo ho přejel náklaďák,“ žertovala hercova dcera Agáta (16) v rozhovoru pro magazín Rodina Dnes.

„Naši jsou skvělí. Máme trochu nestandardní střídavou péči – máma s tátou fungujou dál jako kamarádi, nikdy se nepřestali bavit. Ve většině rodin panuje zášť, zášť a navrch ještě další porce zášti. U nás vůbec,“ myslí si Zimova dcera.

„Proč by to vlastně mělo být jinak? Proč bychom si toho druhého měli přestat po rozchodu vážit? Pokud k sobě bývalí partneři nemají respekt, svědčí to o sociální neinteligenci. A pak v tom hraje velkou roli ješitnost. Mužská ješitnost,“ dodává k tomu samotný Karel. Děti Agátu (16) a Jonáše (12) má s bývalou manželkou Magdalenou Zimovou, známou ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.