Americká krize Harryho a Meghan: Sny se bortí jako domeček z karet | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Americká krize Harryho a Meghan: Sny se bortí jako domeček z karet

Meghan s  Harrym.
Meghan s Harrym. (profimedia.cz)

Od královských povinností se definitivně odstřihli, přesto americký sen této dvojice začíná spíše připomínat noční můru. Nejdřív koronavirus, teď protesty v ulicích. Není divu, že to už na oba dost silně dopadá.

Meghan (38) nedávno zase plakala. Ve videu, kde se vyjadřovala k aktuálním střetům civilistů s policií. Přitom od přesunu na jiný kontinent očekávala, že se konečně zase zbaví pocitu izolace. Jenže najednou je všechno jinak.

Video se připravuje ...

„Je to trochu ironie, protože jednou z věcí, pro které se Meghan trápila ve Spojeném království, byla, že se cítí osamělá a chybí jí přátele,“ řekl zdroj blízký vévodkyni pro ETonline. „Teď je sice už ve Spojených státech amerických, jak si přála, ale opět v izolaci a opět nemůže vidět svoje blízké,“ naznačuje, v jakém rozpoložení se asi teď Harryho manželka nachází.

Manželstvím s Harrym ale zatím nucený pobyt „mezi čtyřmi stěnami“ podle citovaného zdroje neotřásl. „Jejich vztah je silnější než kdykoliv předtím,“ ubezpečuje veřejnost Meghanina kamarádka. Méně povinností a závazků jim prý skutečně svědčí.

Vévodkyně Meghan a nátlaku v královské rodině: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
12. 6. 2020 • 05:47

Horší bude,až jim dojdou peníze,to ta exotka nerozdýchá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.