Bezmocní Meghan a Harry v obavách o syna: Nedá se tomu zabránit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Bezmocní Meghan a Harry v obavách o syna: Nedá se tomu zabránit!

Nebude chtít jednou jít Archie jinou cestou?
Nebude chtít jednou jít Archie jinou cestou? (Profimedia.cz)

Ačkoliv se sami snaží jít jinou cestou, než kterou udával královský řád, a jejich malý Archie tak půjde odlišnou trasou, než tou, kterou měl vytyčenou v dětství Harry, přesto Meghan (38) s manželem nemohou mít žádnou jistotu, že jejich syn v budoucnosti nezatouží po pravém opaku. A že ho to potáhne zpět ke kořenům, do královského paláce v Británii.

Královská dvojice se rozhodla vymezit a vzdát se tak všeho, co k jejich postavení s ohledem na monarchii patřilo. Jenže můžou si být jistí tím, že jim přesně tohle rozhodnutí nebude jednou Archie vyčítat?

Když se Archie narodil, nedostal titul hrabě z Dumbartonu, který mu náleží po otci, protože Meghan a Harry to odmítli a do rodného listu dali zapsat synovi jen jméno Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Podle expertu na královskou rodinu ale Archie v budoucnu může být i vévodou a princem. Až zemře královna, princem se stane, po svém otci pak zdědí titul vévoda ze Sussexu. Podle platných zákonů by se tak po smrti Alžběty II. mohl Archie honosit titulem Jeho královská výsost princ Archie ze Sussexu. Jestli ale tituly bude chtít jednou přijmout, záleží jen a jen na něm.

Princ Harry o jeho rozporech s bratrem Williamem:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
9. 6. 2020 • 16:07

To záleží ,CO z něho vychovají,nedělat si iluze.

tryskomys
9. 6. 2020 • 16:06

To záleží,CO z něho vychovají,jejich nálady dávají námět k zamyšlení,jak bude tvarovaný od mala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.