Eben místo Zemana? Je to milé a samozřejmě zavazující, tvrdí moderátor | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eben místo Zemana? Je to milé a samozřejmě zavazující, tvrdí moderátor

Koncert si nenechal ujít ani moderátor Marek Eben s manželkou Markétou.
Koncert si nenechal ujít ani moderátor Marek Eben s manželkou Markétou. (herminapress.cz)

Je oblíbený, vtipný, bezprostřední. Proto by velké části české veřejnosti určitě nevadilo, kdyby se Marek Eben stal jednou prezidentem. Stál by o to ovšem on sám?

„Samozřejmě, že to potěší, když o vás v tomto kontextu někdo uvažuje. Je to milé a samozřejmě zavazující. Není nic horšího, než když lidi zklamete. Když do vás vloží naděje nebo ideály, a vy to zvoráte,“ vyjádřil se moderátor k potencionální kandidatuře dle webu iSport.cz.

„Ovšem moje ambice na tomto poli jsou nulové, protože to je pro někoho, koho bude těšit, když půjde Vladislavským sálem a budou znít fanfáry. Na to já jsem z divadla vcelku zvyklý, pár takových her jsme hráli, tak jsem si to vyzkoušel,“ glosoval vtipně moderátor pro iSport.cz, proč ho oficiální „kralování“ už neláká.

„Vidím svoji životní úlohu někde jinde. Je daleko důležitější, abych obstál ve vlastní rodině, abych se dostal k ošetřovatelským povinnostem. A myslím si, že mohu být lidem prospěšný v šoubyznysu. Tam mohu podstrčit myšlenky nebo názory, které se tam tak často nevidí,“ domnívá se Marek Eben.

Magazín COACH: Eben, sport ve spárech státu i fotbalový kouč v Anglii:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
donypan
3. 6. 2020 • 10:03

p.Eben by neměl žádnou šanci,hlavně proto,že ho lidé spojují s pražskou kavárnou a kdyby i to se stalo skutečností,tak nevím jak by si poradil s první dámou.

Uživatel_5401613
29. 5. 2020 • 09:34

pane Kos,Eben jako herec nic moc a jeho profil jako člověka se mi nelíbí.Za to že odmoderuje taneční soutěž a shrábne pěknou částku za účast na filmovém festivalu, to není kvalifikace na post prezidenta(i když ho nechce) a proto že mám jiný názor než Vy,nemusíte být hrubý. Takoví lidé jako Vy rozdělují společnost.

jity
28. 5. 2020 • 13:14

Má rozum, chlapec, ví dobře, že to pro něj rozhodně neni. Marně se neříká, drž se svého kopyta.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.