Agáta vrní blahem: Promluvila o rozdělení majetku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Agáta vrní blahem: Promluvila o rozdělení majetku!

Agáta Prachařová
Agáta Prachařová (Instagram)

Ačkoliv Agáta a Jakub Přachařovi již spolu nějaký ten pátek nežijí, nejsou stále rozvedeni. Kvůli nařízené karanténě nefungují soudy a právníci musí čekat. Modelka již má však nyní jasno v tom, jaké změny v jejím životě nastanou.

Vzhledem k tomu, že manželé spolu už více než půl rok nežijí a mají jiné partnery, tak jde v podstatě jen o finanční vyrovnání. „Jsem si jistá, že oba to už chceme mít za sebou, a tak nějak si oddychneme. Je to už pro oba dlouhé a karanténa nám to ještě protáhla,“ svěřila se v live streamu Blesku Prachařová

Komunikace mezi nimi se omezila jen na řešení záležitostí ohledně jejich dvouleté dcery Miy. „S Kubou komunikuji v rámci možností, hlavně kvůli dětem, které si bere, minulý týden měl u sebe i Kryšpína, kterého si oblíbila Dana (Dana Batulková, tchyně, pozn. red.). Určitě to není tak, že si denně voláme nebo spolu jdeme na kafe, ale jak říkám, komunikujeme spolu,“ řekla Blesku Prachařová. Podle dostupných informací zůstane Prachařové společný dům v Suchdole, Kuba dostane vyrovnání a dcera Mia bude v matčině péči s tím, že ji tatínek může kdykoliv vídat a pomáhat s péčí o ni. 

Modelka si před časem na sociální síti změnila příjmení na své rodné, stejné to bude i po rozvodu. „Určitě si vezmu zpět dívčí Hanychová a tím to pro mě bude definitivně uzavřené. Kryšpín je Dopita a Mia zůstane Prachařová,“ dodala.

Na video s Agátou Prachařovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.