Tlapy judistického šampiona Lukáše Krpálka: Vyřádily se na Evě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tlapy judistického šampiona Lukáše Krpálka: Vyřádily se na Evě

Lukáš Krpálek s manželkou Evou na vyhlášení Sportovce roku 2019
Lukáš Krpálek s manželkou Evou na vyhlášení Sportovce roku 2019 (Barbora Reichová (Sport))

„A kadeřníci nebudou mít co žrát!"  Parafrázi své slavné hlášky z Pelíšků by pronesla babička Stelly Zázvorkové při pohledu na fortel Lukáše Krpálka (29).

Lazebnické salony mají kvůli sajrajtu Covid-19 utrum, a tak judistický šampion nejdřív ostříhal sám sebe a pak se s gustem vrhl na hřívu rozkošné manželky Evy. Jeho tlapy, kterými na tatami zmačká a zahodí soka, se na ní jaksepatří vyřádily. »Krpoš« vyfiknul mamce svých dvou synků takový domácí relaxační zábal, že ve vyhlášeném podniku Alexandre de Paris blednou kadeřnice závistí.

»Zákaznice« předla blahem! „Zvedni se z gauče a nech si udělat vlasy od manžela,“ vyzvala Eva české ženy toužící po inovaci účesů. „Má to jednu velkou výhodu. Dost pravděpodobně vám výsledek nezkritizuje, protože to bude jeho práce. Každopádně si myslím, že se Lukáš Krpálek minul povoláním, neboť výsledek je na jedničku,“ pochválila zručného muže paní Krpálková. Lukášovi zbývá už jen vyklidit garáž a otevřít tam vlasové studio...

iSport podcast: “Messi juda”. V čem je Sportovec roku Krpálek výjimečný?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.