Herečka Marie Doležalová: Utajený předčasný porod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herečka Marie Doležalová: Utajený předčasný porod!

Marie Doležalová
Marie Doležalová (Marek Pátek)

K tomu, že jí roste mateřské bříško, se přiznala až ve třetím trimestru. A pro sebe si vítězka StarDance Marie Doležalová (33) nechala i narození druhého potomka. S tanečníkem Markem Zelinkou (32), s nímž se dala dohromady během soutěže, tak má nejen roční dcerku Alfrédku, ale i synka Rudolfa.

Využili nastalé zmatky kvůli karanténě a sladkou novinu si pro sebe nechali týden. „Nejdřív jsem měla pocit, že jsme rodina, když jsme tu byli my dva s Markem. Pak nás Alfrédka vyvedla z omylu, protože rodinu z nás udělala ona. A teď jsi přišel ty, a my máme pocit, že teprve TEĎ jsme ta rodina,” pochlubila se v úterý herečka, která se s otcem svých dvou dětí seznámila během taneční soutěže v roce 2015.

Ve správný čas

Synek, kterého pojmenovali Rudolf, se narodil předčasně. „Vítej na světě, miláčku, narodil ses trochu nečekaně, ale ještě předtím, než vypukly tyhle šílený karantény, takže asi znáš správný čas, kdy přijít na scénu. Vítej, hošíčku náš,” dodala šťastná maminka.

A co svatba?

Teď už dvojici chybí ke štěstí jen svatba, která zřejmě taky proběhne v utajení. Maruška se nikdy netajila tím, že to, co zažívá s Markem, s nikým jiným nezažila. „Je to něco tak neskutečného, že to ani neumím popsat,“ pochvalovala si půl roku po skončení StarDance, když spolu ještě nesdíleli společnou domácnost.

Arichteva je v tom...

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. „Gratuluju, Maruško, Marku a Alfrédko. Máš božího bráchu,“ napsala Veronika Arichteva (33), která by měla být podle všeho sama v očekávání.

Gratulují Mauerová i Šoposká

„Přeju moc radosti, zdraví a zážitků! Je to boží,” přidala se Michaela Maurerová (40). „Držte se v tomhle křehkým období,“ vzkázala Marika Šoposká (30) alias Bibi z Ordinace.

Marie Dolaželová má mikádo!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.