Celebrity v boji s koronavirem: Známé tváře ztratily tvář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Celebrity v boji s koronavirem: Známé tváře ztratily tvář!

Adéla Gondíková (46) a Jiří Langmajer (53)
Adéla Gondíková (46) a Jiří Langmajer (53) (Foto Instagram.com, FTV Prima)

Moje rouška chrání tebe, tvoje rouška chrání mě! Toto heslo vypustila do světa Jana Plodková (38) a za rekordní čas se rozšířilo mezi její kamarády a kolegy. Všichni se snaží s velkým nasazením nabádat ostatní, aby si zakrývali ústa a nos.

Adéla Gondíková (46) a Jiří Langmajer (53)
„Jirka šel nakoupit a já vyloupit!“ vtipkovala herečka a moderátorka, když šla s manželem nakoupit nezbytné potraviny.

Aňa Geislerová (43)
„Letošní jarní líčení bude hodně o očích. Čas roušek nastal,“ hlásá herečka.

Karel Voříšek (56)
„Roušky nejsou, ale to nás nezastaví, nás nedostanou, nosit roušku je prima. Přidáte se?“ vyzývá moderátor primáckých Velkých Zpráv.

Simona Krainová (47)
,,Cokoliv je lepší než nic,“ nabádá své příznivce modelka. Pečlivě dohlíží i na to, aby si roušky nesundali ani její synové Bruno (7) a Max (9).

Libor Bouček (39)
Místo obyčejné roušky či respirátoru si pořídil speciální oblek, jehož zapínání končí až na hlavě. Moderátora CNN Prima News byste tak nepoznali ani podle očí.

Michaela Kociánová (31)
„Jediný problém s touto maskou je, že můj telefon se nechce odemknout,“ žertuje slovenská modelka na účet systému otevírání telefonů na základě skenu obličeje.

Erika Stárková (35)
„Cením si svého zdraví a jsem ohleduplná i k druhým. Ta moje rouška je zatím prvotina, než se mi vyrobí ta správná,“ svěřila se Dáša ze seriálu Most!, oceněného Českým lvem.

Roušky od Gránského i Rychlého míří do pražské nemocnice
I když se na týden pozastavilo natáčení Modrého kódu, herci ani na chvíli nezahálí. Roušky, které byly součástí kostýmu Davida Gránského (28) či Ondřeje Rychlého (27), putují do míst, kde jsou nejvíc potřebné. „Po přerušení natáčení seriálu Modrý kód jsme se rozhodli, že nevyužité roušky, které máme na skladě v kostymérně v počtu cca 500 kusů, věnujeme Fakultní nemocnici Motol,“ sdělil Aha! PR koordinátor seriálu Stanislav Běle. Herci jsou z tohoto dobročinného kroku nadšení. „Jsem moc rád, že naše roušky, které jsme nevyužili na natáčení, pomůžou v této době tam, kde jich je nejvíc potřeba,“ řekl představitel Prokopa Hlinky Ondřej Rychlý.

Rychlou roušku si můžete vyrobit i doma, stačí šátek a dvě gumičky. Podívejte se!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.