Michaela Bakala o životě ve Švýcarsku: Soukromí nade vše | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Michaela Bakala o životě ve Švýcarsku: Soukromí nade vše

Michaela Maláčová a Zdeněk Bakala
Michaela Maláčová a Zdeněk Bakala (Aha! – Karel Kopáč, araFoto pro Aha! – J. Holejšovský)

Zakladatelka České Miss a vítězka soutěže Miss Československo pro rok 1991 Michaela Bakala (48) promluvila o svém životě v zahraničí. Manželka miliardáře Zdeňka Bakaly (59) se do Švýcarska odstěhovala v roce 2009.

Na konci ledna se na vědomí dostaly závěry vyšetřování sněmovní komise ohledně někdejšího prodeje těžební společnosti OKD. V případu figuruje právě i manžel bývalé Miss Československa.

Hlavním důvodem, proč se rodina odstěhovala do Švýcarska je anonymita. „Náš odchod do ciziny nebyl tehdy pod žádným obchodním ani politickým tlakem. Ale stalo se, byla to náhoda, že jsme se v roce 2009 odstěhovali do Švýcarska. Začali jsme více řešit vzdělání našich dětí i to, že naše investice nebudou jen v Česku, ale budou mezinárodní. Ve Švýcarsku máme hodně přátel, není daleko od Prahy, a dětem to dá možnosti soukromí i dobrého vzdělání. Ve Švýcarsku jsme našli domov. Nebylo to tak, že bychom se sbalili a utekli,“ řekla v rozhovoru pro E15 Bakala.

Bakala se odstěhováním z Čech zařadil k mnoha slavným osobnostem, které u Ženevského jezera bydlí. Podle idnes.cz patří mezi ně třeba světoví šampioni F1 Fernando Alonso nebo světová popová hvězda Phil Collins.

Maláčová  po 4 dětech má postavu dvacítky: Mám na to svůj tým! 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
donypan
6. 3. 2020 • 10:35

Bakala slizký od pohledu a ona není o nic lepší,když ho na sebe pustila.

tryskomys
5. 3. 2020 • 12:33

Raději by měla zalézt do té nejtemnější díry,­s.l.e­.p.i­.c.e,­koko­dák pálila je tady púda pod noha­ma,pod­nika­tel,st­yděla bych se o něm mluvit,okradl ty nejpot­řebněj­ší,nor­mální pracující lidi,ještě se chlubí,jak plodí svou podobu,hnus.

-bello-
4. 3. 2020 • 23:11

Bakala jednoduše sbalil kufry a utek.
Lamprďónka Maláčová je strašně blbá. Soukromí tam rozhodně budou mít.Jejich vlivní sousedé u jezera velmi dobře ví, jakou tunelářskou veš v kožichu tam teď mají..
Balaka je jeden z nejošklivějších chlapů, jaké jsem kdy viděla.Odporný na dotek! .
Ze Švýcarska se Maláčová nemusí připodělávat, není to zrovna místo pro život

libormer
4. 3. 2020 • 17:37

Když byla v Čechách, soukromí nechtěla, byla všude, Bakala byl za geniálního podnikatele. Teď se ukazuje, že to zbohatnutí bylo s podvody, tak zalezli do Švýcarska, chrání si soukromí, protože tady by šel do vězení. Budou mít za pár let následovnický pár. Taky od B.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.