Hvězda Pánského klubu Zdeněk Žák na premiéře: Vyvedl krásnou dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hvězda Pánského klubu Zdeněk Žák na premiéře: Vyvedl krásnou dceru!

Jako princezna Adélka v pohádce.
Jako princezna Adélka v pohádce. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Krásný doprovod, za kterým se mnozí pánové otáčeli, měl na slavnostní premiéře filmu Pánský klub Zdeněk Žák (69). Herec, jenž hraje stárnoucího rockera Gigiho, předvedl nejmladší dceru Zuzanu.

Tatínek s dcerou hrají v Divadle Na Jezerce ve stejnojmenné hře, před kamerou ale spolu stanuli poprvé. A hned v lehce choulostivé roli. Zdeňkova postava rockera zavítá do masážního klubu, kde je Zuzana placenou společnicí. Přestože blondýnka má stejnou roli jako v divadelní hře, během čtení filmového scénáře se vyděsila. „Dcera nabyla dojmu, že tam bude nahatá. Takže z toho měla velkou hrůzu. Ale pak jí bylo vysvětleno, že nic takového se konat nebude,“ řekl Aha! Zdeněk.

Dana Syslová je ve filmu Pánský klub milenkou Bolka Polívky

Video se připravuje ...

„Když pak začali odcházet lidé z placu a mělo dojít na scénu z erotického salonu, tak dostala trochu klepáka, ale pak to bylo už vše v pořádku a snad se nám to povedlo,“ dodal herec, jehož nejmladší ratolest hrdě kráčí v tatínkových šlépějích. Talentovaná Zuzana hrála mimo jiné princeznu v pohádce Když draka bolí hlava a vzhledem ke krásné tváři a výstavním křivkám o sympatické blondýnce určitě ještě uslyšíme.

Režisér Pánského klubu Matěj Balcar a jeho žena Kristýna Hrušínská o nevěře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.