Radikální proměna Cajthamlové: Kvůli podrazu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Radikální proměna Cajthamlové: Kvůli podrazu!

Někdo to rád blond!
Někdo to rád blond! (Martin Hykl)

Minulý rok zneužili podvodnicí na internetu snímku známé lékařky, pod jejímž  jménem nabízeli "zázračné prostředky" na megarychlé hubnutí. To si naše expertka samozřejmě nenechala líbit. Po telefonátu právníkům nyní přikročila k dalšímu ráznému kroku. 

Na tiskovce v centru Prahy byla populární lékařka málem k nepoznání. Dosavadní tmavou barvu vlasů totiž vyměnila za blond. Co stojí za její radikální proměnou, prozradila přítomným zástupcům médií. „Změnila jsem image, protože moje fotografie z Facebooku byla zneužita ke klamavé reklamě," přiznává Kateřina Cajthamlová (57). 

Někdo to rád blond!

„Je to hrozné! Celou věc řeší právníci, protože tím dotyční dost poškodili mé dobré jméno. Žádnou reklamu na preparát na hubnutí jsem nedělala, navíc je v onom inzerátu celá řada faktických chyb," okomentovala hanebný čin podvodníků doktorka Kateřina už loni na webu Expres.cz.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.