Anorektička Bučková šokovala Cajthamlovou: Projímadlo jí zničilo střeva! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Anorektička Bučková šokovala Cajthamlovou: Projímadlo jí zničilo střeva!

Kateřinu Cajthamlovou Eliška Bučková vyděsila
Kateřinu Cajthamlovou Eliška Bučková vyděsila (koláž Ahaonline.cz)

Modelka Eliška Bučková (23) se konečně přiznala k tomu, že trpěla anorexií. Váhu si údajně snižovala užíváním projímadel, což jí mohlo způsobit trvalé zdravotní komplikace.

Pohled na vyhublou Bučkovou všechny děsil už delší dobu, ale až teď šla s pravdou ven. Je zřejmé, že za její vychrtlou postavou není jen cvičení a zdravá životospráva.

„Projímadlo užívala dlouho, přitom po několika měsících jí to mohlo klidně zničit střeva a zažívací ústrojí, jenže tohle jí mohl těžko někdo vysvětlit,“ tvrdil zdroj z modelčina okolí Blesku.


Tyto metody dobře zná doktorka Kateřina Cajthamlová, která před chováním Bučkové důrazně varuje. Užívání projímadel je podle ní ještě nebezpečnější, než zvracení, protože z těla odchází voda a část živin.

„Vyčerpává se organismus, dochází k dehydrataci, vznikají záněty. Při vysazení projímadel nastupuje zácpa, která může trvat velmi dlouhou dobu,“ pozastavuje se nad chováním Bučkové Cajthamlová z pořadu Jste to, co jíte.



 

 

 



Přečtěte si
babcahanca
10. 6. 2013 • 17:01

Myslím si, že když dva lidé spolu žijí, neznamená, že spolu chodí i na WC.

babcahanca
10. 6. 2013 • 16:55

Eliška Bučková je hezká štíhlá holka. Paní dr. Cajthamlová jí dělala kolonoskopii?? Když jsou projímadla tak nebezpečná, proč je stále propagujete v reklamě "večer si vezme projímadlo a ráno je v pohodě", pro peníze vše i za cenu toho, že nabádá lidi, aby si ničili zdraví nebo jak tomu mám rozumět????

winterfreshka
5. 4. 2013 • 09:23

Zase ví vše první a nejlíp,opravdu relevantní příspěvek

marais
5. 4. 2013 • 08:46

Nepřehánějte - Eliška je svéprávná ,zhubla a pokud se týden bude dobře stravovat, tak se obalí.. většina žen OBČAS použije projímadla, vždyt je to i v reklamě , jak to pomahá.

wellnes.top
5. 4. 2013 • 07:28

Přesně, franta15 takový blábol jen ukazuje, jaký prd víš o poruchách příjmu potravy.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.