Harry a Meghan na pokraji zhroucení? Špinavý útok na princezny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Harry a Meghan na pokraji zhroucení? Špinavý útok na princezny

Harry a Meghan si stěžují: Zachází s námi hůř než s ostatními členy rodiny!
Harry a Meghan si stěžují: Zachází s námi hůř než s ostatními členy rodiny! (Profimedia.cz)

Chtěli být členem „firmy“, ale zároveň si žít svůj život a vydělávat vlastní peníze. Jejich záměry ale britská panovnice zásadně omezila. Královský pár už nesmí užívat značku „Sussex Royal“, kterou si vysnili pro svůj byznys. Údajně to nenesou vůbec dobře.

Že jsou trpce zaskočení, dokazuje i jejich prohlášení z minulého pátku. V něm sice přiznali, že od značky na přání královny ustoupí, ale zároveň si neváhali odpustit rýpanec směrem k panovnici. „Královna ani vláda nevlastní slovo royal (královský, pozn. red). Ani ve Velké Británii, ani jinde na světě,“ okomentovali svůj stav podle webu Expres.cz. Netajili se také tím, že se cítí dotčení, že pro ostatní členy královské rodiny platí úplně jiná pravidla. „Zatímco existuje precedens pro ostatní členy královské rodiny, že si zaměstnání mimo instituci hledat mohou, pro vévodu a vévodkyni ze Sussexu bylo zavedeno dvanáctiměsíční přechodné období,“ komentují rozhodnutí hlavy státu otráveně.

Přitom je zcela očividné, že je kousavá poznámka namířená na princezny Beatrice a Eugenii. Kterým královský titul zůstal, ale zároveň mohou pracovat v soukromém sektoru. Jenže ty se na rozdíl od Meghan do monarchie narodily, nejsou pouhou „přísavkou“, která se rozhodla jen rodinu vytěžit na maximum ve svůj prospěch. Alespoň teď bude moct ukázat, co opravdu umí.

Na video o další podpásovce Harryho a Meghan se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
26. 2. 2020 • 18:00

Nechutně kopou kolem sebe,ale mají jen to co sami zaseli nic jiného.

terrancero...@...
25. 2. 2020 • 17:19

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

josefvyskoc
25. 2. 2020 • 12:35

to je hnus tohleto. z toho zamrazi

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.