Příprava na ples dle Gregorové? Róba od Vietnamců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Příprava na ples dle Gregorové? Róba od Vietnamců!

Gregorová s přítelem na plese v Obecním domě
Gregorová s přítelem na plese v Obecním domě (Herminapress)

V pražském Obecním domě se již po sedmé konal Česko-Slovenský ples. Na červený koberec se známé dámy patřičně vystrojily. Zatímco některé nad přípravou strávily i několik týdnů, Hana Gregorová (67) se na ples chystala chvíli.

V Obecním domě chtěla být každá středem pozornosti, proto tomu také některé věnovaly velkou přípravu. Miss Karolína Mališová prozradila, že se chystala měsíc, Gregorová nad přípravou dle webu Idnes.cz strávila jen pár hodin.

„Byla jsem hotová ‚ein, zwei, drei‘. Já s tím nemám problém. Vlasy byly hned, trošku jsem si něco napatlala na obličej a bylo to,“ řekla herečka. Gregorová si ani s výběrem šatů nedělala těžkou hlavu. Podívala se do skříně a našla jedny, které na sobě ještě neměla, a hodily se. Že by nějaký renomovaný módní salon? Nikoliv! „Jsou ze Sapy," přiznává výlet do vyhlášené vietnamské tržnice paní Hana na webu Super.cz.

Gregorová s přítelem na plese v Obecním domě

Gregorová si ples náležitěle užila. Společnost jí dělal její partner. „Užili jsme si to. Ples se skutečně vydařil, Richard Müller byl opravdu vynikající, a když to zhodnotím, tak se ples nesl ve znamení bratrství se sousedy Slováky,“ řekl eXtra.cz herečky partner.

Gregorová o konci divadla Radka Brzobohatého: Ztratila jsem motivaci!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
17. 2. 2020 • 23:22

liana@...
neplatí na mě Váš Bůh.
Mnou objektivně ( nikoli nestranně) zvážené téma Gregorová znamená, že bych se těmto dvěma komickým lůzrům zdaleka a nejen na plesu vyhnula.Co Gregorka za obludnosti do bulváru zasela, to sklízí.

lekno
17. 2. 2020 • 18:35

dutchschulz + bello :
Napíšem ešte naposledy, hoci som už nechcela : vyjadrila som svoj názor na oblečenie spomínanej dvojice z článku. Nie na ich životné prejavy, prezentáciu súkromia v médiach, či stav náhrobku p. Brzobohatého. Zrejme ste to pochopili tak, že som 100% fanúšik tohto páru. Omyl - pozerám na nich z nestranného uhla a nebudem písať o ich súkromí takým štýlom, ako tu niekto podo mnou. Prečo ? Lebo píšem k téme z článku. A snažím sa zachovať aspoň základ slušnosti v príspevkoch. Ich život je dosť známy. No myslíte, že ostatní prítomní na tejto spol. udalosti - sú všetko svätí občania ? Pochybujem.. Akurát možno poniektorí diskrétnejšie ututlali určité svoje skutky, ktoré by im po vynesení na svetlo Božie narušili ich "noblesnú" bezúhonnú povesť. Keby sa to všetko prevalilo - potom by ste mohli spustiť ďalšiu bombastickú vlnu kritiky na dotyčných zúčas­tnenýc­h..Te­rezu Kostkovú mám rada ako herečku i človeka. Prečo mňa spájate s kritikou jej odevu ? Znova zovšeobecňujete, lebo celkovo Slovákov nemáte v láske, aj keď to otvorene nenapíšete.. Vy asi už ani neregistrujete, ako urážate ľudí vo vašich príspevkoch. Ako sa zvrchu vyjadrujete a cítite sa byť vysoko na koni oproti určitej "lidovej vrstve" /pojem od -bello-/. Spomeniem napr. hrubý názor od dutchschulz : cit. : "Koptík je primitiv non plus ultra, takže urazit ho není možné." K tomu toľko : uraziť možno i zviera, nieto ešte človeka. Ale to si všimne iba človek s láskavejším srdcom. Nebudem kritizovať spomínanú dvojicu ohľadom ich súkromného života. Nemám v povahe sa vyjadrovať v médiach k životu niekoho až tak hrubozrnne, ako -bello- v príspevku pre manunu.. Ich životy a skutky - posúdi najlepšie ten, kto ich na túto Zem dal. Na rozdiel od nás - pozná presne motívy a príčiny týchto skutkov. Nechala by som to na Neho..

-bello-
16. 2. 2020 • 14:43

liana@...
někde jsem četla, že Slováci strašně zkritizovali oblečení Terezy Kostkové.
Víte co?!
Obujte se jako Slováci do Hany Gregorové! Možná to ve vás vzbudí "súcit " s krajankou, v Češích však její hadry povětšinou budí útrpnost a pobavení!

-bello-
16. 2. 2020 • 14:38

manunu
melete nesmysly, madam!
Nechte konspirací kdo co je a slyšte !
--- Můj názor na vymóděnou dvojku Gregorová + Koptík je neměnný. Názor na to, co Gregorovou odstřihává od noblesnější společnosti už jsem uvedla .
Společenské střevo Hana Gregorová zahlcovala min. celý dlouhý rok bulvár svým soukromím. Zejména pak pyšně erotickým soukromím. Dávala na vědomí všem, že má mlaďocha v své posteli, tedy že její už atrofované vaječníky a děloha ještě "fungují ". A jako úplně už vygumovaná šedesátka dala všanc i své zamilované esemesky a jako úplně vygumovaná osoba tolerovala, že celou tu dobu její gigolo šňupá. A že to pozná každej, o tom žádná a že to pozná Gregorová z branže hééreček a herců o tom taky žádná...Společensky se prostě Gregorová propadla
Pověst, vystupování, oblek i kariéra to vše se na plesech vyšší level potkává.
Zabloudí-li tam outsideři jako Gregorová + Koptík, ples tu úroveň pozbývá !
A ještě něco:
dvojice nesourodé věkem jsou dnes běžné.Věc každého.Ale noblesní dvojice neodestýlá postel a nezve bulvár
" koukněte se " !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.