A zase ta Meghan! Z koho si udělala poskoky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

A zase ta Meghan! Z koho si udělala poskoky?

Meghan Markleová
Meghan Markleová (profimedia.cz)

Vypadá to, že i když uteče na druhý konec, stejně se její pověst potáhne s ní. Meghan (38) je prostě v nemilosti, plné zuby má vévodkyně i její ochranka. Proč ji nemohou vystát?

Zajištění bezpečnosti rebelujícího královského páru stojí několik milionů liber ročně. Stále není jasné, kdo bude bodyguardy platit, až se usadí v Kanadě. Zatím nese povinnost Británie. S nabídkou uhrazení alespoň podílné části se sice podle webu Expres.cz vyslovil kanadský premiér Justin Trudeau, jehož země bude páreček ze Sussexu napůl hostit. Jenže místním se to nelíbí a teď se jim to bude líbit ještě o mnoho méně.

Podle britského listu The Sun, který přináší od svého zdroje svědectví přímo z nitra Scotland Yardu, jsou ti dva totiž neskutečně zháčkaní. Až tak, že si ze speciálně vycvičených mužů dělají „obyčejné“ poskoky. „Chlapci jsou spokojení, když mohou vykonávat svoji práci venku. Bohužel ale vnímají, že jsou využíváni k podřadným úkolům, jako je vyzvedávání jídel nebo nakupování v potravinách,“ říká dotyčná osoba ze Scotland Yardu.

Zejména Meghan prý bodyguardy ráda vysílá do svého oblíbeného řetězce bioobchodů Organic Deli nebo pro oblíbenou kávu z řetězce Tim Hortons.

„Jsou to důstojníci zajišťující ochranu a právě tomu by se měli věnovat. Ne vyřizovat pochůzky a obíhat obchody. Není to správné, co kdyby se něco stalo a někteří z bodyguardů by například někde nakupovali kafe,“ netají se svým rozčarováním nad chováním královského páru dotyčný zdroj. Jestli tohle chtějí provozovat i na druhém břehu oceánu, tak potěš!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.