Herec Pavel Liška: Drsné odmítnutí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Herec Pavel Liška: Drsné odmítnutí!

Premiéra filmu Teroristka: Pavel Liška
Premiéra filmu Teroristka: Pavel Liška (David Malík)

Pavel Liška (47) se do paměti diváků vryl především kvůli jeho podivínskému hereckému projevu. Herec často zobrazuje nejrůznější »tydýty« a pomatence, takže je jeho postava vždy velmi výrazná. Za několik dekád si už Liška vytvořil silné jméno na české scéně a tak si role může pečlivě vybírat. Do čeho by už nešel?

Kvůli špatným scénářům odmítnul Pavel Liška už mnoho rolí. Podle jeho slov nemá totiž potřebu být neustále před kamerou, proto nemusí a nechce brát každou roli, co se naskytne, jako někteří jeho herečtí kolegové. „Jediné moje stěžovaní je, že mám smůlu na role. Ale pro mě je lepší netočit než dělat něco, za čím si nemůžu stát,“ pověděl Liška pro Exkluziv. Herec si tak opravdu pečlivě vybírá, do kterého projektu se pustí a od kterého dává hned ruce pryč, a v tom vidí obrovskou svobodu. A co považuje za největší hrůzu a rázně to odmítá? Angažmá v divadle!

„Už nikdy v životě. Ani kdyby to byl Činoherák… Trvalo mi to dlouho, ale před deseti lety jsem se odhodlal a odešel z Divadla Na zábradlí. Teď jsem šťastný, že si můžu role vybírat, pracovat, jenom když potřebuju, a mít z toho radost. Protože někdy se opravdu nepotkáte s hrou nebo tvůrcem, který vám konvenuje, takže ta svoboda je pro mě nezaplatitelná,“ prozradil Liška podle časopisu Sedmička.  

Špunti na vodě míří do kin! Podívejte se, jak Liška sjíždí jez!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
1. 5. 2020 • 18:24

Připadá mě jako dement svým projevem...a myslím,že se nemusí moc přetvařovat...

mord
1. 5. 2020 • 07:59

Je nudný. Stále stejná manýra. Nikdy nepřekvapí to není žádný herec

bestteckaie
1. 5. 2020 • 07:04

Má báječnou Báju a dobře hraje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.