Veronika Kašáková: Odhalila se na Bali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Veronika Kašáková: Odhalila se na Bali!

Veronika Kašáková na křtu Sebemotivačního deníku s podtitulem Jsem žena, jsem bohyně
Veronika Kašáková na křtu Sebemotivačního deníku s podtitulem Jsem žena, jsem bohyně (Herminapress)

Vydala se do ráje a zkrotila prkno! Modelka Veronika Kašáková (30), která vyrůstala v Dětském domově ve Vysoké Peci, si právě užívá sluníčka na Bali. Místo lenošení na pláži se ale oddává sportu a dlouhým procházkám.

I když se na indonéský ostrov vydala hlavně relaxovat a utřídit si myšlenky, každý den u ní o lenošení rozhodně nejde. Kašáková upřednostňuje různorodost. Po ránu šálek kávy, poté skočí na surf či si dá do těla díky józe. Akční dovolená ji na první pohled prospívá. Nejenže jí na tváři září spokojený úsměv, ale i vystavené tělo v plavkách má čím dál tím vypracovanější. Na surfu se svým fanouškům pochlubila pevným zadečkem a v bazénu ukázala své vnady. Mimochodem, na Bali je v těchto dnech okolo 30 stupňů, což můžeme Veronice jenom závidět.

Misska z děcáku Veronika Kašáková: Snubák odložila, ale svatbě se nebrání!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
11. 1. 2020 • 20:41

Žasnu, kde na to ty holky berou.... přítele nemají, jejich charitativní práce asi velký peníze nedělá... napadá mě jediná věc....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.