Etzler se opřel do MISS Kašákové: Jezdí na dovolené za peníze z nadace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Etzler se opřel do MISS Kašákové: Jezdí na dovolené za peníze z nadace!

Etzler se opřel do Miss Kašákové: Jezdí na dovolen dovolené za peníze z nadace?!
Etzler se opřel do Miss Kašákové: Jezdí na dovolen dovolené za peníze z nadace?! (archiv Blesku, Instagram)

Nepříjemnému nařčení od herce Miroslava Etzlera (54) čelí Miss známá tím, že vyrůstala v dětském domově, Veronika Kašáková (29). Ten se podle Blesku do ní opřel kvůli podezření, že nečestně zachází s penězi ze svého nadačního fondu!

Finalistka Miss si splnila své přání a v roce 2016 založila nadaci na podporu dětských domovů. Pro nadaci pak podle Blesku získala na Českém plese prostřednictvím dobročinné dražby 630 tisíc korun. Kvůli děkovné fotce se šekem, kterou zveřejnila na svém Facebooku, se ale strhlo peklo, které rozpoutal právě Etzler.

„Tak kam asi slečna pojede?“ rýpl si herec do Kašákové. Její odpověď, že vyrazí na Moravu za dětmi, pak doplnil celou řadou smajlíků. „A kam byste doporučoval vy, Mirku?“ zeptala se bezelstně Miss. Etzler jí na to opáčil: „Někam za svoje peníze. To si člověk nejvíc užije,“ okomentoval podle Blesku její nevinný dotaz.

Zda má pro zneužívání peněz pro vlastní účely i nějaké jiné důkazy, se ale podle Blesku v diskuzi na sociální síti nikdo nedočetl. „Věřte mi, že pochybuji v prostředí, ve kterém tento názor není zdaleka ojedinělý,“ psal Etzler v jiném příspěvku do diskuze, kterou záhy majitelka (či správce) podle Blesku smazal(a).

„I my žijeme své soukromé životy a máme jiné pracovní nabídky, partnery, rodiny a přátele, s kterými trávíme čas,“ napsala mu Kašáková a odkázala ho na čísla a fakta ve výročních zprávách své nadace. A dokonce herci nabídla, že ho za dětmi ráda vezme: „Budou nadšené, znají vás totiž jen z TV, kde se nám všem líbíte,“ nedala se Veronika.

Když Blesk Miss v této věci kontaktoval, ponechala už přestřelku bez komentáře. „S panem Etzlerem jsme si zavolali a vše vyříkali. Za mě je vyřešeno,“ sdělila pro Blesk. Miroslav Etzler pak v SMS napsal: „Napsal jsem svůj názor a slečna Kašáková taky. Tím je to uzavřené,“ dodal.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.